Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Термо шкарпетки rohner з мериносової вовни гольфи шерстяні високі носки шерсть мериноса

270 грн
Опис

Високі термошкарпетки з мериносової вовни відомого швейцарського бренду Rohner в дуже хорошому стані. Розмір вказаний 36-38. Всередині частково махрові. Дуже теплі, мякенькі, не кусючі. Гарно тягнуться. Колір чорний з сірим, підійдуть і жінкам, і підліткам.
Підійдуть для зимових видів спорту, туризму, активного відпочинку і повсякденного вжитку в холодну пору року.

Шкарпетки Rohner Silver Jet - чудовий вибір для всіх любителів зимових видів спорту - як лижників, так і сноубордистів!
Підійде, якщо ви дбаєте про технічно вдосконалений продукт, який підтримує потрібну температуру, а також забезпечує антибактеріальний захист і запобігає неприємним запахам.
Модель Rohner Silver Jet оснащена зручним рантом і безшовним з'єднанням пальців, що виключає можливість можливих потертостей. Те, що компанія Rohner - це гарантія ідеальної посадки, відомо давно. Також варто відзначити технологію In & Out, що запобігає сповзанню шкарпеток, а також посилення на гомілці, що захищає від тиску.
Шкарпетки Rohner є перевіреним продуктом - 60 років в галузі та постійне прагнення до досконалості є рисами продукції цього швейцарського магната. Інноваційні технології та наявність у пропозиції продуктів на основі органічних матеріалів роблять їх виробника компанією, що перевищує поріг толерантності.
Merino Wool - найякісніша шерсть, отримана з руна мериносових овець. Характеризується ніжністю, приємна на дотик («не кусається») і високими тепловими параметрами. Забезпечує достатню повітропроникність і відводить зайву вологу.

Silver Fiber - це натуральне волокно: приємне до шкіри, антибактеріальне, антистатичне та дезінфікуюче. Срібло досягає чутливих ділянок шкіри, стимулює кровообіг і має ізоляційні властивості.

Склад:
- 47% мериносової вовни
- 27% бавовна
- 16% поліамід
- 7% поліакрил
- 3% срібного волокна

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 36
  • 36.5
  • 37
  • 37.5
  • 38
Матеріал: