Всі категорії
Додати товар

Носки filadelfia calzino, omero, itali, one size

480 грн
Опис

Модні шкарпетки для дівчат (але! тільки для сміливих 😉 )
Ті, хто бачив останні міланські покази весна/літо 2023, напевно здогадуються, про що далі піде мова. Модні шкарпетки для дівчат були представлені дизайнерами в найбільш, здавалося б, непередбачуваних варіантах. «Ніжки з туфлями — що за мода?!» — так може сказати тільки той, хто так досі не вийшов із полону власних стереотипів. Звичка носити стандартний одяг, щоб «не підіймати хвилю» на вулицях сірих міст, у сучасному швидко мінливому світі так само шкідлива, як куріння або алкоголь.

«Це вас вбиває» — страшна фраза, яку потрібно писати не тільки на пачках сигарет, а й на бирках тих речей, які ми купуємо тільки з однією метою: не виділятися, не привертати уваги, не подразнювати похмурих перехожих своїм приголомшливим виглядом. А то раптом прокинеться яскрава індивідуальність, раптом почне надходити, як хочеться, а не як треба, раптом щаслива стане, зрештою? Немає, що ви. Так не можна. «Це що ще за мода така?!»

Ті, хто все-таки зумів перемогти голос бабусі у своїй голові та почути власний, напевно, оцінять яскравий квітковий дизайн модних шкарпеток для дівчат FLORA CALZINO від італійського бренда «OMERO». 

Насамкінець трохи нудної теорії: точно так само, як не треба поєднувати глибоке декольте та коротку спідницю, не варто одночасно надягати дві акцентні речі — яскраве взуття та яскраві шкарпетки. Тут або, або. FLORA CALZINO дійсно мають приголомшливий вигляд і відразу привертають увагу, тому у виборі взуття будьте лаконічні — однотонні туфлі або босоніжки.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
svetlanka0308
svetlanka0308
Супер-продавець
Одеса
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари