Всі категорії
Додати товар

Жіночі лижні шкарпетки sidas ski merino performanc

230 грн
Опис

Жіночі лижні шкарпетки Sidas Ski Merino Performanc, незначне б/у. без заміток, розмір 37-38.
Organic merino wool 38%
Recycled polyamide 43%
Polyamide 10%
Recycled elastane 4%
Elastane 3%
Silicone 2%
Високопродуктивні лижні шкарпетки Ski Merino Performance, конструкція забезпечує комфорт і точність під час катання на лижах. Щоб забезпечити найкращі відчуття від катання на лижах і поліпшити контакт з устілками лижних черевиків, ці функціональні лижні шкарпетки обладнані силіконовою смужкою для захоплення під ногою.
Тонкість і жорсткі натяг цих лижних шкарпеток дають змогу їм найкраще адаптуватися до вашої ноги, забезпечуючи оптимальні відчуття в лижному черевику.
Ці функціональні лижні шкарпетки мають видатну точність. Це залежить від в'язки, товщини та натягу шкарпетки. В'язані з використанням 200 голок, одного з найвищих роздільних здатностей, доступних для шкарпеток, і повністю розроблені без жодних обрізаних ниток (конструкція In&Out), їх сильне натягнення забезпечує ідеальну посадку на ступнях і ногах. Нарешті, їх товщина мінімальна, щоб поліпшити контакт із лижним черевиком, зберігаючи водночас комфорт.
Силіконова смужка в нижній частині стопи гарантує контакт з устілками та лижними черевиками для оптимальної стійкості. Стопа залишається в контакті з устілкою для більшої точності.
Вовна мериноса, яка використовується в шкарпетках, забезпечує тепло та вбирання вологи, забезпечуючи оптимальну повітропроникність ніг.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 38
Продавець
serio...
SeriousSam Shop
Супер-продавець
Лозова
94% виконаних замовлень
Був

Схожі товари