Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Консервовані шкарпетки справжнього чоловіка подарунок чоловіку хлопцю на день захисника україни

140 грн
Опис

Консервовані шкарпетки справжнього чоловіка - відмінна ідея для оригінального подарунка, який викличе здивування, адже це дійсно незвичайний чоловічий подарунок. Такий сувенір підійде практично всім чоловікам, головне, щоб розмір ноги був від 41 до 45. А якщо вам потрібен інший розмір, то зверніться до наших менеджерів і повідомте який розмір потрібен і ми законсервуємо шкарпетки для вас.

14 жовтня - в цей день відзначається свято Захисника України. Хоча захисником може бути і жінка, але прийнято, що жінки вітають чоловіків і навіть дарують подарунки :) Зазвичай, в якості подарунка, це "чоловічі набори": бритва з піною для гоління або шампунь з гелем для душу. Ми пропонуємо підійти більш креативно до подарунка на 14 жовтня і пропонуємо - консервовані шкарпетки захисника України. Такий подарунок буде з радістю прийнятий і викличе позитивніемоції.

Склад: Чоловічі чорні шкарпетки, р.41-45, одна пара.

Доставка:

Кожен товар в магазині доступний і готовий до відправки.
Доставка Новою поштою, сплачує покупець.
Відправка протягом 1-3 робочих днів після отримання замовлення.
Посилка буде якісно упакована.
Посилка з номером відстеження.

Подарунок чоловікові на 14 жовтня, що подарувати чоловікові в інтернет магазині, Чоловічий подарунок можна купити в інтернет магазині Зброя, Ідеї подарунка для День Захисника України, Куплю подарунок на 23 лютого, Оптовий продаж сувенірів, Виробник сувенірів
Додаткові характеристики:
Стать: Чоловічий
Колір: Чорний
Матеріал: Бавовна

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для чоловіків

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?