Всі категорії
Додати товар

Міні сукня сітка ажур мереживо мереживо квіти декор пеньюар декольте

670 грн

розпродаж до 19 Травень

536 грн
Опис

Виглядати зухвало, але при цьому по-королівськи сексуально дуже легко. Варто тільки купити міні-сукню з краплеподібним декольте Penthouse - Eye-Catcher Black . Сукня ідеально облягає тіло і створює хвилюючий силует. Ідеальний варіант для вечірок, фотосесій і романтичного вечора.

Міні-сукня з краплеподібним декольте Penthouse - Eye-Catcher Black , подарує абсолютно нове естетичне задоволення. Мальовничий малюнок сукні, з квітів і переплетень, підкреслює вигини жіночого тіла. Краплеподібне декольте привертає увагу до апетитних грудей, а щільна вставка внизу сукні робить акцент на шикарні стегна. Ви можете вдягнути під сукню спідню білизну і туфлі на високих підборах, щоб отримати сміливий і приголомшливий образ для вечірок. Міні-сукня з краплеподібним декольте Penthouse - Eye-Catcher Black
еластична чорна сітка ідеально сідає по фігурі;

розкішне плетіння створює гарний силует;

незвичайне декольте підкреслює красу грудей;

щільна вставка внизу ефектно виділяє стегна;

висока горловина привертає увагу до красивих грудей і оголених плечей.

Колекція сексуальної білизни від німецького бренду Penthouse - створена для того, щоб максимально продемонструвати вашу жіночність, сміливість і сексуальність.

У виробництві білизни використовуються тільки високоякісні матеріали і барвники, які не викликають алергії, не вимиваються і не залишають слідів на тілі, а за правильного догляду довго зберігають свій первісний вигляд.

Купіть міні-сукню з краплеподібним декольте Penthouse - Eye-Catcher Black , вразьте свого партнера відвертим образом і феєричним стриптизом.

Склад: нейлон - 92%; еластан - 8%

Догляд: ручне прання

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?