Всі категорії
Додати товар

Сорочка та стінги wonderia obsessive комплект

1265 грн
Опис

Опис

Модель: Wonderia
Виробник: Obsessive
Розроблено: Польща
Склад: 90% поліамід, 10% еластан
Розмір: S/M
Колір: чорний
В комплект входять: пеньюар, стрінги
Особливості: м'яка чашка, регульовані бретелі

Звабливий пеньюар Wonderia від польського бренду Obsessive дозволить розкрити всю повноту жіночої чарівності. Надзвичайно ніжний прозорий пеньюар з незвичайним кроєм, в поєднанні гладкою сіточки і декоративного мережива. М'які чашки красиво оголюють груди, еластичні ремінці і мереживо прикрашають декольте. Поділ пеньюара оздоблений мереживом. Комплект гармонійно доповнюють трусики-стрінги з тонкої сіточки.

Більше красивих нарядів з лінійки Obsessive Wonderia дивіться тут.

Догляд:
Допускається ручне прання при температурі не вище 30 градусів. Після прання розправте виріб і повісьте висихати природним шляхом.

Про виробника:
Obsessive – це польський бренд, який виробляє еротична білизна, відомий більш ніж в 40 країнах світу. Білизна Obsessive постійно номінується на нагороди в різних категоріях – наприклад: "Продукт вищої якості 2013", "Золотий лавр 2013", "Динамічно розвивається компанія 2012" та багато інших. Це надзвичайно популярна компанія визнана споживчим лідером якості як в Польщі, так і в багатьох інших країнах. Бренд дарує не просто якісну продукцію, він дарує палкі почуття, позитивні емоції. Товари від Obsessive – це оригінальний дизайн, гарний зовнішній вигляд, гарна якість і красива подарункова упаковка.
Дивитися всі характеристики →

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліамід
Сезон:
Продавець
olgatu
olgatu
Київ
50% виконаних замовлень
Була

Схожі товари