Всі категорії
Додати товар

Напівпрозора мінісукня passion bs101 one size, black, рукави-мітенки

631 грн з 24 Травень - додавайте до обраного

769 грн
Опис

Пориньте у світ пристрасті та чуттєвої спокуси, для цього рекомендуємо купити напівпрозору мінісукню Passion BS101. Ущільнена сіточка й рукави-мітенки покривають усі хвилювальні вигини жіночого тіла, наче наповнюючи образ ноткою недоступності та приховуючи від погляду найпікантніші місця.

Мінісукня Passion BS101 в універсальному розмірі добре тягнеться, завдяки чому чудово лягає по фігурі. Напівпрозорий матеріал створює образ загадковості та еротичності, даючи змогу розпалювати найпалкіші фантазії. Комір відкриває шию і лінію ключиць для палких поцілунків і викликає бажання до них торкатися, а стилізований візерунок над плічками й у зоні грудей додає образу цікавого акценту. Рукави-мітенки надають особливої ​​витонченості рукам і не підіймаються навіть під час дуже активних рухів. Напівпрозора сіточка зі стилізованим вертикальним візерунком додатково подовжить силует, підкреслить спинку та сідниці.

Бодістокінг Passion BS101 — це:

універсальний розмір та чудова посадка по фігурі;

загадковий і трохи скромний образ завдяки напівпрозорому матеріалу та рукавам-мітенкам;

відкрита спинка.

Бренд Passion на сьогодні є однією з успішних компаній з виробництва еротичної білизни в Польщі. Мета, яку ставить перед собою компанія, — задоволення смаку споживачів, незалежно від їхнього віку, фігури або статі. Вироби бренду Passion не спричиняють алергії, не втрачають первісного вигляду та не знебарвлюються (за умови правильного догляду).

Розмір One Size: зріст 156–186 см, обхват стегон 92–130 см, обхват стегна 50–70 см.

Склад: поліамід 80 %, еластан 20 %.

Догляд: ручне прання в прохолодній воді.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?