Всі категорії
Додати товар

Прозоре сексуальне спіднє бебидолл пуш ап пеньюар комбінація e-vie

395 грн
Опис

Пропоную СЕКСУАЛЬНЕ спіднє БЕБІ-ДОЛ c високоякісних формованих чашечками з литим пуш-ап на кісточках , яке підкорює своєю СПОКУСЛИВІСТЮ і ПРИВАБЛИВІСТЮ від E-vie. У чоловічих очах ви будете виглядати ПРОВАКАЦИОННО і ЗВАБЛИВО! Розмір по бирочке UK 14-16. Довжина поясу в спокійному стані 81см. Заміри чашечки: Ширина чашечки від одного кінця кісточки до другого по прямій, включаючи товщину кісточки 15 см; ширина/глибина по тканині, без урахування товщини самої кісточки 19,5 см; висота/глибина по тканини до центру кісточки під прямим кутом 14см з мереживом 14.5см ;
длина полуокружности косточки 20,5см

Формованная чашка с литым пуш ап на косточке поднимает грудь, которая выглядит просто ФАНТАСТИЧЕСКИ ПРИВЛЕКАТЕЛЬНО !

Бюстгальтер создает красивую линию декольте, выталкивая грудь наверх и сближая к центру!

Длина по боковому шву от проймы вниз 51см.
Высота бретелей регулируется по длине.

Коротенький пеньюар с завышенной талией из абсолютно прозрачного сетчатого тюля незаменимого черного цвета СРАЗИТ ЛЮБОГО МУЖЧИНУ НАПОВАЛ.
Это отличная возможность почувствовать себя НЕЖНОЙ, ЖЕНСТВЕННОЙ и СЕКСУАЛЬНОЙ ОДНОВРЕМЕННО!

Він плавно спадає прозорими складками, під якими вгадуються ЗБУДЖУЮЧІ КОНТУРИ ТІЛА! Прекрасний варіант для романтичного вечора! Поєднання тонкого прозорого шифону, еластичною маслянистою мікрофібри і атласної стрічки виглядає одночасно і НІЖНО і СЕКСУАЛЬНО, ПІДКРЕСЛЮЮЧИ СПОКУСЛИВІ ВИГИНИ і ПРИХОВУЮЧИ все ЗАЙВЕ. СТОК. Стан нового без паперових етикеток.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліамід Шифон Еластан

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?