Всі категорії
Додати товар

Lans високоякісна жіноча термобілизна thermosoft футболка з довгим рукавом лосини

400 грн
Опис

У наявності шикарна жіноча та чоловіча білизна від одного з найкращих виробників LANS.

LANS — компанія, що спеціалізується на виробництві високоякісної трикотажної спідньої білизни. Створюючи для вас найкомфортнішу білизну, бренд використовує перевірені часом натуральні тканини. Насамперед це бавовна та бавовна з еластаном. У разі щоденного носіння білизна з цих тканин є просто незамінною.
Всі складники білизни проходять ретельну перевірку, а також величезна увага приділяється контролю якості робіт на всіх етапах виробництва. Використовуються тільки найякісніші тканини та фурнітура! На весь товар є гігієнічний висновок!
Всі білизна має елегантне індивідуальне паковання, щоб зберегти чистоту та свіжість до того моменту, коли Ви будете його приміряти)
У наявності спідня чоловіча та жіноча трикотажна бавовняна спідня білизна, футболки, майки, термобілизна — кальсони, лосини, футболки з довгим рукавом, піжами, одяг для дому.

Любіть себе! Така спідня білизна подарує вам впевненість. Скористайтеся правилом француженок і носіть гарну білизну щодня, незалежно від того, чим плануєте займатися)
Білизна Lans — це прекрасна можливість порадувати себе якісною і стильною білизною, а також зробити чудовий подарунок улюбленим людям або друзям на будь-яке свято!
____________________________________

ТЕРМОСТЕЛЕ
Термобілизна Lans — це високотехнологічний продукт, створений професіоналами на сучасному обладнанні комп'ютерним моделюванням із тканини ThermoCool, має унікальні властивості підтримувати комфортну температуру у спокої та за великого фізичного навантаження (такою як біг, катання на лижах, полювання або похід у гори).
Під час навантаження тіло людини нагрівається й виділяє піт, який під час випаровування охолоджує тіло та температура залишається постійною. Звичайний одяг перешкоджає виділенню тепла в довкілля й людині стає жарко. Волокно Coolmax має плоску форму з безліччю поздовжніх канавок для збільшення площі поверхні волокна, що дає змогу завдяки капілярному ефекту дуже швидко вбирати піт із поверхні шкіри та виводити його на зовнішню поверхню тканини, де збільшена площа поверхні забезпечує швидше випаровування. Розгаряче тіло охолоджується, а внутрішня поверхня тканини завжди залишається сухою та приємною до тіла.
Коли людина зупиняється, виділення тепла зменшується, тіло необхідно вже не охолоджувати, а зігрівати й утримувати виділене тепло. Це завдання розв'язане трьома шляхами. Перший — це збереження внутрішньої поверхні одягу сухим завдяки тому, що склад тканини це 100% поліестер — матеріал, що не затримує в собі вологу. Другий — це швидке висихання завдяки збільшеній площі поверхні волокна Coolmax. І третій захист тепла волокном Thermolite, що входить до складу тканини. Thermolite створений за аналогією з ворсом білих ведмедів — волокно порожнисте всередині та являє собою трубку, а повітря — гарний теплоізолятор. Це означає, що воно легке та тепле.

Т. о. термобілизна призначена для забезпечення постійної комфортної температури тіла людям, які ведуть активний спосіб життя. Його рекомендовано носити з фліскою й мембранною курткою та штанами. Це забезпечує правильний пошаровий розподіл тепла та вологи, а також підсилює ефект від зістарень

ЖІНОЧНА ФУТБОЛКА З ДОВНИМ РУКАВОМ Lans, термофутболка ThermoSoft
Склад — поліестер "ThermoSoft" (з мікроначосом)
Колір чорний
Ціна — 400 грн

ЛОСИНИ ЖІНОЧІ Lans, термобілизни ThermoSoft
Склад — поліестер "ThermoSoft" (з мікроначосом)
Колір чорний,
Ціна — 400 грн

Термобілизна Lans (футболка та лосини), це високотехнологічні вироби, створені професіоналами за технологією "ThermoSoft" для повсякденного використання. Мають унікальну властивість підтримувати комфортну температуру тіла в спокої та за середнього фізичного навантаження (робота або прогулянка на свіжому повітрі), коли на вулиці від 5 до 25 градусів морозу. Термобілизна має мікроначіс для того, щоб внутрішня сторона була м'якою та приємною на дотик і як додаткова теплоізоляція.

Внимание!
Щоб правильно підібрати розмір, дивіться розмірну сітку Lans (посл. фото)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56

Схожі товари