Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Якісна жіноча термо-кофта від tchibo, розмір наш 42-44 (хs євро)

498 грн
Опис

Від бігових тренувань на свіжому зимовому повітрі до катання на лижах і сноуборді завжди важливий приємний клімат тіла - і з правильною білизною ви надаєте собі велику послугу. Як і в цій безшовній функціональній спідній білизні.

Високий комфорт при носінні Завдяки обробці DryActive Plus, жіноча спідня білизна дихає так само, як регулює вологість і швидко сохне. Довгі труси, такі як топ з довгими рукавами, лежать на шкірі м'якими та приємними, а еластан забезпечує збереження форми та ідеальну посадку – при повній свободі рухів.

Безшовний функціональний

Жіноча та тонка функціональна сорочка з коміром-стійкою, рукавами реглан для оптимальної свободи рухів та тонким в'язаним малюнком. Різні зони в'язання безшовно з'єднуються з використанням безшовного функціонального методу, а функціональна комбінація волокон забезпечує оптимальну теплоізоляцію при невеликій вазі.

колір - Темно синій

матеріал

63% поліамід (PA), 31% поліестер, 6% еластан (LYCRA®)

Лот – тільки кофта.

заміри:

ПОГ: 33 см,

Довжина рукава: 65 см,

Довжина: 58 см.

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

Можливе відправлення посилок за кордон в будь-яку країну.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 32/XXS/40
  • 36/S/44