Всі категорії
Додати товар

Stormberg термореглан лонгслів шерсть мериноса підлітку 14 л 164-170 жіноча s m 44 46

350 грн
Опис

Stormberg термореглан лонгслів футболка з довгим рукавом підлітку дівчині 14 л+ 164-170
жіноча на розмір S M, наш 44 46

100% мериносова вовна (merino wool)

Підзаду, термобілизна, базовий шар

Стан дуже гарний, мінімальні сліди використання, немає жодних дірок, зачіпок або плям.

Вовна — фантастичний природний матеріал із багатьма добрими властивостями, який ідеально підходить для цілорічного використання.
Вовна має терморегулювальні властивості, зігріває в холоди та охолоджує в спеку. Крім того, шерсть вбирає і відводить вологу від шкіри, а це означає, що шкіра залишається сухою та комфортною, що ідеально підходить як для піших прогулянок, так і для катання на лижах.
Що ще добре у шерсті, то це те, що вона продовжує зігрівати, навіть коли вона волога. Вовна також не вбирає запахи так само, як і синтетичні матеріали, і тому не має неприємного запаху, попри кілька днів жорсткого використання. Ви можете час від часу провітрювати одяг на відкритому повітрі замість того, щоб прати його, і він знову буде свіжим.
Ступінь м'якості шерсті залежить від товщини волокон: чим тонші волокна, тим м'якші та тонші можна зробити одяг. З іншого боку, товстіша шерсть довговічніша, що може знадобитися в деяких светрах або матеріалах для верхнього одягу. Товщина варіюється в різних порід овець, а також залежно від того, звідки на овці береться шерсть.

мериносової вовни

У мериносових овець тонша, кучерява шерсть, яка менше зудить і м'якша на дотик, ніж інша шерсть.
В Engelsons ми використовуємо мериносову шерсть із товщиною волокна 18,5-19,5 мікронів у спідній білизні та обтислого одягу для приємного відчуття на шкірі.
Насамперед в Австралії є проблема, пов'язана з тим, що вівці-мериноси часто зазнають нападу синіх мух, і, щоб уникнути цього, іноді зрізають шкіру навколо анального отвору вівці, що відомо як мулесинг. Це втручання болюче для тварин. У продукції Engelson використовується тільки мериносова вовна, де ми маємо гарантії, що злоттюад надходить відповідно до чинних законів про права тварин і де не використовується мулестинг. Більшість мериносової вовни для наших виробів надходить із Нової Зеландії, де у вас немає проблем із синьою мухою, а отже, не використовується мулесинг.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Принт:
З тваринним принтом