Всі категорії
Додати товар

Жіноча термобілизна (комплект) viking lava primaloft

3978 грн
Опис

Viking Lava - це набір термобілизни з італійської пряжі. Матеріал білизни складається з волокон PrimaLoft із волокнами мериносової вовни. Ця комбінація гарантує чудову терморегуляцію, швидке висихання, високу еластичність та повітропроникність, завдяки чому волога швидко відводиться від тіла.

Крім того, ця білизна неймовірно м'яка і приємна на дотик. Вона є протиалергічною і антибактеріальною, тому стане ідеальним рішенням для алергіків. Це ідеальний вибір для катання, скітурингу, походів при низьких температурах.

Призначення: гірськолижний спорт, сноубординг, трекінг, місто, подорожі.

Особливості:
комбінація натуральних й синтетичних волокон
екстра теплий
дуже добре пропускає повітря
з унікальною терморегуляцією
швидке висихання
гідрофобний
висока еластичність
протиалергічний і антибактеріальний
безшовна конструкція
блокування виділення неприємних запахів

Технічні характеристики
Матеріал: мериносова вовна (Primaloft Silver Performance Yarn) 62%,поліестер 30%, еластан 8%
Температурний режим EXTRA WARM: від -15°C до -25°C
Країна бренду: Польща

Merino Wool - один з найцінніших видів овечої вовни в світі. Волокна мериноса надзвичайно тонкі та м’які. Також вони володіють незвичайними властивостями - їх діаметр становить від 17 до 23 мікрон. Основні переваги мериносової вовни включають виняткові теплові властивості, дуже хорошу гідрофобну здатність, малу вагу та високу гнучкість. Мериносова шерсть - це символ комфорту, функціональності та довговічності, що відповідає все ще популярному екологічному тренду.

PrimaLoft - утеплювач і пряжа, які використовуються в багатьох групах товарів Viking. Вони працюють як надлегкий і еластичний ізоляційний шар у рукавичках і куртках і як окремий утеплювач у нижній білизні та головних уборах. PrimaLoft захищає одяг від проникнення холоду та вітру, одночасно дозволяючи шкірі вільно дихати. Утеплювач в рукавичках і куртках м'який, забезпечує тепловий комфорт і сохне швидше пуху. Що стосується нижньої білизни та шапок, пряжа PrimaLoft забезпечує збереження тепла всередині та забезпечує ефективне відведення вологи. Довговічність і швидке висихання є великою перевагою технологічних матеріалів PrimaLoft - ці властивості підвищують комфортність виконання і підтримують оптимальний мікроклімат.

Наші переваги:
– офіційний сайт *****************
- понад 17 років роботи та кілька тисяч задоволених клієнтів (100% позитивних відгуків: *****************
- гарантований обмін та повернення товару!
- Щоденне відправлення!

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46

Схожі товари