Всі категорії
Додати товар

Нова 100% вовна мериноса майка топ вовняна термобілизна натуральний шовк вовен

700 грн
Опис

М'яка сорочка Unduna з вовни мериноса з додаванням натурального шовку, на тонких бретелях, оброблена милим краєм, зв'язаним гачком. Абсолютний must-have вашого базового гардероба! Також чудово підходить для використання під час годування грудьми. Розроблений і виготовлений з любов'ю й турботою.

Майка з 85% вовни мериноса та 15% шовку. Вовна на дотик м'яка та добре вбирає вологу. Шовк дає відчуття легкості та гладкості. Вовна та шовк регулюють температуру тіла.
мериносової вовни, яка приємна на дотик, м'яка, не викликає свербіння і водночас має всі переваги шерсті. Вовна регулює температуру тіла. Він приємний і теплий, коли холодно, й охолоджує, коли тепло. Вовна має високу гігроскопічність, вона поглинає до 40% води від власної ваги. Для порівняння, бавовна може поглинати тільки приблизно 8%. Шовк відчувається м'яким і комфортним на шкірі. Додавання шовку робить майку трохи легшою під час носіння.

Не турбуйтеся про довжину — ваша спина завжди буде добре прикрита. Його можна легко заправити в штани або носити поверх них, не задираючи верх. Зроблено якісно, тому ви зможете насолоджуватися ним довгий час!

Виріб треба прати якомога рідше. Вовна сама відновлюється в багатому киснем повітрі, тому її можна просто добре провітрювати.

Виробництво: Данія
Материал: шерсть мериноса
Рекомендації щодо прання: машинне прання за 40 °C
Оброблення шерсті: Total Easy Care
Знак качества: Oeko-tex стандарт 100;
Склад — вовни мериноса (100%).
Нова, без паперових бирок.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Бузковий
Розмір:
  • 40/L/48

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?