Всі категорії
Додати товар

Термобілизна з утягуючим ефектом

699 грн
Опис

Легка та комфортна термобілизна з утягуючим ефектом.
Ідеально підтягує живіт, стегна та сідниці.
Зберігає тепло і відводить вологу від тіла.

Термобілизна виготовлена за унікальною безшовною технологією, завдяки чому її зовсім непомітно під одягом. Одягайте жіночу термобілизну як піжаму або під одяг, вирушаючи на роботу чи на прогулянку. Тепер можна сміливо одягати улюблені блузки та сорочки без найменшого ризику замерзнути.

Термобілизна не тільки захистить від холоду, а й зробить фігуру привабливішою завдяки особливому крою, який візуально піднімає сідниці, а щільне плетіння на футболці підкреслює лінію талії і робить зону декольте звабливою.

Термобілизна не дає пропотіти і промерзнути. ЇЇ можна використовувати, як в повсякденному житті, так і під час активного відпочинку. У комплекті два предмети: кофточка та штани. Для виробництва була використана особлива тканина, що має тришарову будову полотна. Внутрішній шар нейтралізує розмноження бактерій та запах поту. Середній – створює повітряну подушку, не пропускаючи тепло назовні, а холодне повітря до тіла. Зовнішній шар забезпечує безперебійний обмін вологи. Така особливість тканини забезпечує комфортне носіння жіночої термобілизни при -20 С та при +5 С градусів.
Для відводу вологи використовується синтетичний матеріал - нейлон, а для збереження тепла - Модальна Бавовна. За допомогою сучасних технологій виходить пряжа зі складеною внутрішньою структурою, яка добре вбирає вологу, а потім добре віддає її.
Модальниа бавовна (Modal) - матеріал нового покоління, з'явився порівняно недавно. Не зважаючи на синтетичне походження, він вважається екологічно чистим, тому що виготовлений з 100% деревної целюлози. Целюлоза для модала використовується високоякісна, найчастіше з евкаліптової дерева, бука, сосни.
До його основних переваг відноситься:
- Матеріал здатний вбирати рідину в півтора рази більше, ніж бавовна, при цьому швидко виводить її назовні;
- Тканина практично невагома за рахунок неймовірної легкості волокна;
- Повітропроникність;
- Екологічність;
- Матеріал практично не мнеться;
- Тактильна комфортність;
- Не викликає подразнення при контакті зі шкірою.

Розмір: універсальний
Добре тягнеться і підлаштовується під фігуру. Жіноча термобілизна гарантує ідеальну посадку.
Підходить на ріст 155-175 см і вагу 45-70 кг.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Продавець
solomia24
solomia24
Яремче
17% виконаних замовлень
Була

Схожі товари