Всі категорії
Додати товар

Термореглан odlo з мериносової вовни двухшаровий термо реглан шерстяний лонгслів...

500 грн
Опис

Термореглан провідного виробника термобілизни норвезького бренду Odlo в дуже хорошому стані. Колір сірий, підійде на жіночий розмір L-XL. Бірки зрізані.
Термофутболка двухшарова, ззовні мериносова шерсть, всередині сучасна м'яка синтетична тканина. М'якенька, не кусюча. На рукавах є прорізи для пальців.
Якість хороша, носиться добре, не вимагає особливих умов догляду. Дуже добре зберігає тепло і відводить вологу. Тягнеться добре.

Довжина 69, плечі 37, рукав від плеча 70, ширина під рукавами 48 см.

Термобілизна ідеально підходить для будь-якого виду діяльності в холодну погоду. Матеріал продовжує зберігати тепло навіть при припиненні руху.
Мериносова вовна - єдиний натуральний матеріал, який не втрачає термічних властивостей навіть при намоканні. М'якість і тепло забезпечує 50% вміст ультратонкого волокна вовни Мериноса вищої якості. Безшовна технологія і анатомічна зональність підвищують комфорт і регуляцію вологи під час активності. Крім цього, волокна натуральної вовни володіють властивістю природно пригнічувати розвиток бактерій, що призводять до характерного неприємного пост-спортивного запаху.

Warm. Высокофункциональная спортивная одежда с отличной термоизоляцией, позволяющей телу оставаться в тепле даже когда на улице холодно. Материал эффективно отводит влагу и сохраняет кожу сухой и теплой. Хорошо подходит для любых зимних активностей.
Температурный режим:
Высокая активность: от −25°C до −12°C
Средняя активность: от −15°C до 0°C
Низкая активность: от −7°C до +15°C

Дивіться також інші мої оголошення.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Принт:
Без принту

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?