Всі категорії
Додати товар

Комплект термобілизнина флісі з горловиною eleve fashion

809 грн
Опис

Елегантний та функціональний комплект термобілизни з горловиною для жінок від бренду Eleve Fashion. Цей набір складається з кофти та штанів з флісом.

Цей комплект термобілизни від Eleve Fashion може допомогти вам залишатися зручно та тепло навіть при екстремально низьких температурах до -20°C.

Особливості:

Склад тканини: 90% поліестр, 8% бавовна та 2% шовку для еластичності та стійкості до зносу, а також м'якісті та комфорту при носінні.

Флісова горловина: Додатковий шар флісу на горловині - це додаткове утеплення та захист від холоду, підтримує тепло та комфорт в області шиї та грудей.

Дизайн комплекту від Eleve Fashion вражає своєю жіночністю та елегантністю. Він має облягаючий крій та вишукані деталі.

Догляд:

Рекомендовано прати при температурі 30°C для збереження якості матеріалу. Прасувати не рекомендується, оскільки фліс швидко відновлює свою форму. Хімічна чистка та використання відбілювачів не рекомендується.

Цей комплект термобілизни від Eleve Fashion - це не лише джерело комфорту та тепла, але й вираз вашого стилю та елегантності.

M: (Верх) довжина 56 см, напівобхват талії 38 см, довжина рукава 51 см, напівобхват грудей 39 см; (Низ) довжина 91 см, напівобхват талії 27 см, напівобхват стегон 40 см.
L: (Верх) довжина 58 см, напівобхват талії 42 см, довжина рукава 54 см, напівобхват грудей 44 см; (Низ) довжина 93 см, напівобхват талії 31 см, напівобхват стегон 41 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Принт:
Без принту
Продавець
elevefashion
EleveFashion
Софиевская Борщаговка
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?