Всі категорії
Додати товар

Жіночі легінси icebreaker merino 260 vertex - 100% мериносова вовна

380 грн
Опис

Найтепліші з колекції Icebreaker® 100% Merino - Vertex™ 260 GSM Leggings тепер з ще більш м'яким відчуттям прилягання до шкіри та яскравим дизайном.

Лінійка Fitted Base Layer 260 пропонує найкраще співвідношення тепла та ваги в колекції базових шарів Icebreaker®. Якщо ви плануєте екстремальні пригоди на свіжому повітрі, такі як трекінг в Гімалаях або спуск по схилах, вам потрібен термобілизна, яка дасть вам трохи більше тепла, що і забезпечує лінійка Vertex™ 260 в достатку.

Ці колготки на всю ногу надзвичайно м'які для комфортного прилягання до шкіри, зберігаючи тепло, але не надто теплі, щоб ви могли підтримувати "оптимальну" температуру в екстремальних умовах - справжня натуральна шерсть з високими експлуатаційними характеристиками. Виготовлені за дуже високими стандартами, встановленими та контрольованими компанією Icebreaker.
Власне виробництво гарантує, що бренд дотримується високих принципів етичного виробництва. Вовна попередньо стискається на стадії виробництва, щоб ви не втратили форму та розмір під час носіння або після прання.

Розумний дизайн з мінімальною кількістю стратегічно розміщених ультрам'яких швів забезпечує виняткову цілісність одягу. Незалежна конструкція ластовиці забезпечує повну свободу рухів і додатковий комфорт.

Еластичний 1½-дюймовий фірмовий пояс та гарна посадка на талії, а не трохи вище стегон, забезпечують відмінне покриття. 100% натуральна мериносова вовна забезпечує природний антибактеріальний контроль запаху, щоб ваші Vertex™ 260 залишалися свіжими під час трекінгу, подорожі або мандрівки. Легінси Vertex™ 260 - це повністю натуральна, стійка до запаху та високоізолююча основа з мериносової вовни 260 GSM виняткової якості, яку можна легко прати в пральній машині при температурі 40°.

Довжина 101см,пояс напівобхват 27-34см,стегна 47-48см,посадка спереду 23см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Продавець
epic12
epic12
Супер-продавець
Харків
89% виконаних замовлень
Була