Всі категорії
Додати товар

Нова термобілизна термо штани crivit pro термобелье кривит термо штаны кривит

350 грн з 11 Травень - додавайте до обраного

500 грн
Опис

S , М - 500грн
L - 550грн
XL , XXL - 600грн
ціна вказана за лосини!!!

Термобілизна жіноча спортивна Crivit

Термобілизна жіноча для спорту та активного відпочинку Crivit виготовлена ​​повністю з гідрофобних (не вбирають воду) поліамідних та поліестрових ниток, що утворюють плетіння різної щільності, товщини, структури. Завдяки цій термобілизні виходить зональною і відмінно відводить вологу від тіла, при цьому зберігає тепло.
За рахунок додавання еластану, має високу розтяжність, забезпечуючи анатомічну посадку по тілу і зберігає форму тривалий час, не розтягується. У поєднанні з плоскими швами, це дозволяє вільно рухатися за будь-яких видів фізичної активності. Не сковує рухів і ви не відчуватимете термобілизну - це буде "друга шкіра". У ньому буде комфортно бігати, кататися на бігових та гірських лижах, велосипеді.
Потовщення на плечах, грудях, ліктях, стегнах, колінах - у тих місцях, де термобілизна максимально прилягає та розтягується, забезпечує додатковий захист від холоду. Навіть при розтягуванні збереже товщину, потрібну для теплоізоляції.
Тонке плетіння в пахвах, на внутрішній стороні ліктів, колін сприяє кращому вологовідведенню та висиханню зон підвищеного потоутворення.

Чим вища активність, тим нижча температура, за якої можна використовувати термобілизну.

Можна використовувати як єдиний шар у теплу погоду, так і як внутрішній у холодну. Чим холодніше, тим більше шарів одягу необхідно.

Температура використання +10-25.
Дихаючий матеріал DryAct™ - це сучасна високотехнологічна структура плетіння, що забезпечує швидке вбирання вологи і відведення її від шкіри на поверхню.
Пакування: пакет.

Термобілизна підходить для катання на бігових та гірських лижах, сноуборді, бігу, велосипеда, туризму та альпінізму.

Оплата на картку або післяплата по передоплаті 100грн

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?