Всі категорії
Додати товар

Мереживні стрінги з доступом, ажур,мереживо,квіти,квітковий +plus size

660 грн
Опис

Доповніть ваше відверто-еротичне вбрання красивими трусиками, купіть мереживні стрінги з доступом. Максимально відкриті стрінги з елегантним ажурним поясом стануть розкішною пікантною деталлю вашого образу.

Мініатюрні мереживні стрінги з доступом відкривають доступ до всіх інтимних місць і підкреслюють апетитну попку. Широкий ажурний пояс з квітковим візерунком, красиво сідає на стегна і наголошує на хвилюючих вигинах. М'яка тканина не передавлює тіло і створює хвилюючий силует. Спокусливі трусики стануть шикарним елементом сексуального вбрання та підійдуть під звичайний одяг.

Мереживні стрінги з доступом:

еластична чорна тканина ідеально сідає по фігурі;

квіткове мереживо, як елегантне доповнення;

подвійні резиночки повністю відкривають інтимні місця.

Колекція сексуальної білизни від польського бренду Passion - створена з думкою та турботою про сучасну та динамічну жінку. Білизна виробляється у Європі із суворим контролем якості. Акуратні шви та деталі, продумані елементи декору є основними характеристиками цього бренду. Всі матеріали, які використовуються для виготовлення білизни, мають сертифікат OECO-TEX, тобто вони перевірені на алергенність, пофарбовані стійкою фарбою, тривалий час не змінюють свій зовнішній вигляд та колір при правильному догляді.

Купуйте мереживні стрінги з доступом, зробіть ваш образ фривольним, але в той же час - чарівним.

Розмір S/M: об'єм стегон - від 88 до 100 см

Склад: поліестер – 85%; еластан – 10%; поліамід – 5%

Догляд: ручне прання

Є фото на тілі

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Модель:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари