Всі категорії
Додати товар

Якісні жіночі труси, трусики з біо-бавовни від tcm tchibo (чібо), німеччина, l-xl

98 грн
Опис

Якісні жіночі труси, трусики з біо-бавовни від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір не вказано, орієнтовно євро 44-46=український 50-52, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (1973).
__________________________
орієнтовно євро 44-46=український 50-52
пояс - 38 см
напівобхват стегон - 41,5 см
посадка - 25 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

У цих класичних трусах ми можемо почуватися добре весь день. Завдяки м'якій еластичній бавовні та високому вмісту органічної бавовни трусики особливо приємні для шкіри, а еластан забезпечує ідеальну посадку та додатковий комфорт при носінні. Жіночі труси зі стабільними розмірами виготовлені з бавовняною ластівкою, а еластичний декоративний край має невелику петлю для прання.

колір
різнобарвля

матеріал
91% бавовна (з органічного землеробства), 9% еластан (LYCRA®).
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Зелений
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Принт:
Абстракція

Схожі товари