Всі категорії
Додати товар

Набір 3 шт труси жіночі плавки женские сліпи з високою посадкою

265 грн
Опис

Труси жіночі ти Queentex. Не парять, повітропроникні. Після численних прань не міняють колір і форму. Ластка подвійна. Шви і обверложка акуратні, якісні. Склад тканини: 95% котон 5% еластан. Розтяжність: добра. Кольори: чорний і білий. Код: 1819. Розмір М, L, XL Заміри:
розмір М: пот 30 см, максимально тягнеться до 47 см, довжина збоку 11 см, не розтягується, ширина ноги ззаду виробу 20 см, максимально розтягується до 35 см, посадка 26 см.
розмір L: пот 33 см, максимально тягнеться до 51 см, довжина збоку 12 см, не розтягується, ширина ноги ззаду виробу 23см, максимально розтягується до 38 см, посадка 28,5 см
розмір XL: пот 37 см, максимально тягнеться до 60 см, довжина збоку 13 см, не розтягується, ширина ноги ззаду виробу 23 см, максимально розтягується до 42 см, посадка 30 см.
Заходьте в мій магазинчик, там є багато цікавих якісних товарів: нижня білизна, носочки, колготочки, кофточки, штанішки, шапочки, тапочки, текстильні вироби для дому, термобідизна і багато іншого. Буду рада вас бачитиу себе в гостях. Підписуйтесь на мої оновлення. Висилаю новою поштою і укрпочтою, оплата на карту Приватбанку і безпечна оплата на Шафі. Пишіть- всім відповім.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна Еластан
Продавець
pav777bor
PARYS
Супер-продавець
Хмельницький
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари