Всі категорії
Додати товар

Chantelle champ elysees-франція-42р. -трусики

140 грн
Опис

Chantelle - марка елітної спідньої білизни, в продукції якої жінки цінують, перш за все, ідеальну посадку. Нижня білизна Chantelle приносить справжнє задоволення та забезпечує відчуття комфорту протягом усього дня. Нижня білизна Chantelle - це одяг та одночасно модний спокусливий аксесуар. Воно стає частиною життя своїх власниць. Chantelle - білизна класу люкс з надзвичайно вишуканим та елегантним стилем, який виражається в ексклюзивних дорогих матеріалах та витонченому крої.
Ця білизна відображає всі межі вишуканості: від останніх віянь моди на ультра-жіночність і гламур до стриманої класичної жіночності. Важливою умовою є наявність власної виробничої бази, що дозволяє не залежати від конюнктури ринку виробництва. Все виробництво від дизайну до упаковки відбувається у Франції. Жінки по всьому світу незмінно вибирають Chantelle через його бездоганну посадку, дизайн, що запамятовується, і неповторного французького стилю.
У продажу трусики від французького бренду білизни класу Люкс-Chantelle, колекція Champ Elysees, підійдуть на розмір 42 (бірочка зрізана, орієнтир за вимірами). Трусики з чорного напівпрозорого тюлю з дуже гарною нитковою вишивкою. Ширина по вершині-36см, висота посадки 21,5см. Стан трусиків ідеальний

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Продавець
annamari5
annamari5
Супер-продавець
Мукачево
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?