Всі категорії
Додати товар

Безшовні гладкі стринги з високою талією й захистом від протікань швеція

175 грн
Опис

Менструальні трусики HIGH WAIST THONG шведської марки Menstrosan by Carielle — це дуже гарні, еластичні трусики у формі стрингів. Він має безшовну конструкцію з м'якою і зручною посадкою. Трусики із широкою та високою талією, яка ідеально прилягає до тіла. HIGH WAIST THONG підходить для тих, у кого легкі виділення. Він чудово підходить для тренувань, ідеальні під штани або, чому б і ні, того дня, коли менструація сповільнюється й не така міцна.
Рівень поглинання 1 з 3 — Легкий

Для тих, у кого мало менструацій, дні, коли менструація майже закінчилася, частини дня, коли Вам наприклад, треба носити певний одяг, день, коли, можливо, треба наступити місячні тощо.

Після використання: Після використання менструальних трусиків прополощіть їх у холодній воді перед машинним пранням за 40° або ручним пранням. Після цього висушіть у підвішеному стані, не сушіть у сушильній машині, оскільки висока температура скорочує термін експлуатації трусиків.
Розмір M
Стан — нових Стіток (без бирки)

Зовнішній шар: 85% нейлон, 15% еластан.

Внутрішній шар: 90,5% поліестер, 9,5% еластан, 100% поліестер, повітропроникний ТПУ.

Трусики м'які, ніжні, гладкі, безшовні, не скочуються, не врізаються в живіт — на тілі не відчутні, просто як «друга шкіра») їх цілком можна носити щодня, а не тільки за прямим призначенням ( має на увазі критичні дні). Ідеальні для занять спортом.

*****************************************************

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Нейлон Поліестер Еластан
Модель трусиків:
Особливості:
Безшовні
Особливості моделі:
Безшовний

Схожі товари