Всі категорії
Додати товар

Felina рр 18-20 нові елітні утягувальні панталони високі шорти коригувальну білизну

3600 грн -60% 1450 грн
Опис

Кожна дівчина скаже, що проблемними місцями у всій фігурі є живіт і стегна. Тому стягувальні панталони з високою талією — це прекрасне розв'язання проблеми.
У нашому інтернет-магазині ви можете недорого купити коригувальну білизну від провідних виробників Європи.

Компанія Felina заснована 1888 року в Німеччині. Ойген Хербст заклав наріжний камінь в історію підприємства й заснував у місті Бад Раппенау корсетну фабрику. Зручність і комфорт під час носіння, аж до великих розмірів, а також елегантний зовнішній вигляд — є провідними критеріями у виробництві білизни Felina. На сьогодні саме цей бренд вважається одним із найбільших у всій Німеччині.
Фірма випускає в продаж не просто красиву білизну, вона має відповідати всім критеріям якості, які були встановлені фірмою, саме завдяки чудовій якості та зручності білизни, фірма Felina могла завоювати таку величезну популярність і всесвітню популярність.
Фірма Felina є однією з найулюбленіших брендів білизни всіх дам без винятку, які цінують якість білизни та люблять своє тіло.

модель Felina LANGBEIN WEFTLOC - Shapewear
колір — айворі (молочний).
на офіційному іноземному сайті ціна стартує 75 я (євро). Скину посилання або скрін для ознайомлення ціни.
моя ціна на багато нижча за нову елітну якісну білизну люкс класу!
розмір за биркою 90/9/18-20/ 2ХЛ/46-48/наш це 52-54/
виміри — талія 35,5/ніж 48/по центру 42/калоша низ 24,5/ посадка 33,5/ висота збоку 44/
АБСОЛЮТНО НОВА білизна! є контрольний номерок. Тільки без паперової етикетки.
ЧУДОВА ЯКІСТЬ

Мало хто із сучасних жінок може назвати свою фігуру ідеальною. І навряд чи хоча б одна володарка пишних форм відмовиться від того, щоб зробити їх більш апетитними та підтягнутими, хоча б завдяки спідній білизні. Для цього й були розроблені панталони, що коригують фігуру. Стягувальна білизна — це чудовий спосіб за лічені хвилини зробити свою фігуру на кілька розмірів стрункішою та набагато витонченішою. Вони коригують фігуру в зоні живота, стегон і під грудьми, охоплюючи відразу всі проблемні зони.

Найвідоміший плюс жіночих панталон є їх здатність коригувати фігуру за дуже короткий час. Якщо ви хочете мати розмір або два стрункіший вигляд уже сьогодні ввечері, то не допоможе ні спорт, ні голодування. А ось стягувальна білизна з такою, здавалося б, неймовірним завданням впорається.
Ще один плюс — використання натуральних тканин. Панталони з якісного матеріалу здатні «дихати», пропускаючи повітря. А отже, шкіра не потітиме й покриватиметься подразненнями та дрібними прищиками.

Коригувальні вставки допомагають підтягнути саме ті зони, які мають найменш привабливий вигляд, не перетискаючи шкіру, і не заважаючи циркуляції крові.
Щільна тканина здатна зберігати тепло. Тому чудово підійдуть на осінь і зиму. Панталони можуть призначатися як для корекції певної зони, так і для виправлення всіх вад відразу.
Приємний на дотик якісний матеріал. У центрі блискучий неймовірно красивий камінчик зварювання. Бавовняна ластка.

Felina — один із найбільших виробників жіночої білизни у світі. Компанія Felinaа вважає найважливішим у створенні білизни — її функціональність, зручність, комфорт, незалежно від розміру. У процесі виготовлення білизни Felina застосовуються високоякісні поєднання матеріалів, тому білизна Felina добре зберігає форму, стійка до частих прань. У білизні Felina є дуже багато продуманих інновацій.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Персиковий
Розмір:
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56
Матеріал:
Поліамід
Модель: