Всі категорії
Додати товар

6-8 коригувальні безшовні високі шорти стягувальні повітропроникні трусики шорти

950 грн -64% 350 грн
Опис

Коригувальна білизна створена для того, щоб робити вашу фігуру ще красивішою. Ви можете одягати коригувальну білизну, коли носите обтягнуче вечірнє плаття, або просто для того, щоб кожен день почуватися на всі сто! Точно розраховані лекала коригувальної білизни дають змогу використовувати його як повним жінкам, так і жінкам, які задоволені лише окремими вадами свого тіла. Кожна жінка почуватиметься впевнено та привабливо в будь-якому одязі, оскільки така білизна надає фігурі витонченість і стрункість.
У нашому інтернет-магазині Ви можете знайти різні моделі, які допоможуть Вам почуватися прекрасною та бажаною https://shafa.ua/member/silk_lingerie

модель disee shapewear short black
размер ХС_С/ 6-8/34-36/ наш 40-42/
виміри — піт 19,5/ніж 25/посадка 21,5/центр 23/ калоша низ 14/ висота збоку 32/
СТОК. НОВІ тільки без паперової етикетки.

Опис:
Шортики зв'язані за особливою технологією, завдяки якій тканина, у необхідних зонах, має додаткову щільність, що створює підтягувальний ефект (Push up). Розтяжний за областями тиск створює компресію навколо талії, стегон і верхньої частини ніг, піднімає сідниці та підтягує живіт. Такий вплив формує фігуру, надаючи їй стрункий і витончений силует. Наявність бавовняної ластовиці, м'якої гумки та розподіленої компресії робить ці шортики надзвичайно комфортними у використанні. Вони абсолютно непомітні під одягом, тому їх можна одягати як під плаття, так і під штани. Ці шортики дещо подовжені вгору та вниз, тому захоплюють найпроблемніші ділянки.

Пропоную фірмову якісну білизну, покупки, спорт, одяг жінок, світових відомих виробників.
Нові аксесуари — сумки, бананки, гаманці, годинники, косметички та інше

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42

Схожі товари