Всі категорії
Додати товар

10-12 легкі повітропроникні моделювальні короткі трусики шортики зі знімним пуш-ап для...

950 грн -48% 499 грн
Опис

У нашому магазині ви знайдете чудовий вибір коригувальної та моделювальної білизни на будь-який смак і колір.

Пропоную короткі шортики 2 в 1! одночасно моделюють і надають вашій попі сексуального та привабливого об'єму!
Жіночі трусики з підкладкою для сідниць і м'якою підкладкою — це ідеальний прихований секрет для проблемних сідниць. Це допоможе зробити ваші сідниці більшими та гарнішими. Дуже гнучка та повітропроникна сітчаста тканина забезпечує комфорт упродовж усього дня. Трусики обладнані знімними подушечками з піноматеріалу, які поміщаються в окремі кишені та надійно фіксуються, даючи змогу вам мати гарний вигляд в будь-якому одязі, наприклад, у джинсах, платтях або іншого одягу. Наші трусики-шорти для підняття сідниць додадуть вам бажаних вигинів. Ваші сідниці можуть мати сексуальніший вигляд, ніж будь-коли раніше. Замовте трусики з м'якою підкладкою для збільшення сідниць сьогодні, і ви відчуєте дивовижну різницю. Ви гідні почуватися гарніше та впевненіше!
Технічні характеристики:

Колір: Чорний
розмір М/10-12/38-40/наш — це 44-46/заміри — пояс 37/соб 49/посадка 26/ висота збоку 29/
Матеріал: 85% нейлон, 15% спандекс.
СТОК. нові! на жаль бирки всі були зрізані.

Функції
Матеріал для збільшення сідниць: 100% висока якість. Спідня білизна з підкладкою виготовлена з нейлону та спандексу, які міцні, еластичні та гладкі. Наші трусики для збільшення сідниць мають двошарову конструкцію з тканини. Коригувальна білизна для збільшення сідниць легко носити й зручніше.
Гнучкі, дихаючі та знімні подушечки для підіймання сідниць. Подтяните и поднимите ягодицы. Подушечки для сідниць поміщаються в окремі кишені та залишаються у формі. Накладна попа відразу й безслідно приховає вашу в'ялу шкіру.
Ідеальний дизайн спідньої білизни для сідниць: у трусиках-ліфтерах як прикраса використовується ніжне квіткове мереживо, яке надає стегнам жіночності, мати вишуканіший і сексуальніший вигляд. М'яка попа еластична та не залишає слідів після здавлювання, зберігаючи первісну форму, міцна та м'яка.
Спідня білизна-трусики підходять для будь-якого випадку в житті: сідниці для більшої попи чудово підходять для носіння під шортами, спідницями, штанами, платтям для побачень, весілля, вечірки, танців та інших соціальних заходів. Ви впишетеся в той самий одяг, але ви в них матимете кращий вигляд та почуватиметеся впевненіше. Після того, як ви кілька разів надягнете ягідні трусики, ви навіть не помітите м'які трусики.

Особливості:
схуднення талії та збереження сексуального тіла
Це корисно для вашого здоров'я
Непомітний для носіння під будь-яким одягом.
Природні вигини та зручність для повсякденного носіння.
Легко носити. Ці м'які трусики зроблять ваші стегна більшими та сексуальнішими.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
Матеріал:
Нейлон

Схожі товари