Всі категорії
Додати товар

Еротичні трусики стрінги з бантом | еротичні трусики | жіноча еротична білизна

613 грн
Опис

Розмір трусиків ✂
S, M, L, XL;
✦ Ласкаво просимо до інтернет-магазину еротичної жіночої білизни, де ви відчуєте себе вільною, сміливою та сексуальною! Наші вишукані відкриті трусики стрінги з бантиком та блискучими кільцями допоможуть втілити ваші сміливі фантазії.
✦ Наша елегантна колекція трусиків стрінг із м'якими регульованими бретелями ідеально підходить для будь-якої фігури. Вони обов'язково стануть родзинкою вашого гардеробу.
✦ Еротичні відкриті трусики стрінги – це мистецтво та вишуканий смак, які мають бути у вашому гардеробі. Вони прикрашені рожевим бантиком та блискучими металевими кільцями, що надають їм дивовижного вигляду.
✦ Весь наш еротичний жіночий одяг – це високоякісна ручна робота, яка використовує тільки матеріали та фурнітуру від найкращих виробників.
✦ Трусики поставляються в елегантному впакуванні, їх можна носити як для особливих випадків, так і повсякденно. Вони стануть сексуальною білизною, що підходить для кожної жінки.
✦ Кожна впевнена у собі дівчина повинна мати такий спокусливий комплект спідньої білизни. Подаруйте собі незабутній досвід, набуваючи еротичної білизни для спокуси в нашому інтернет-магазині.
✦ Наші менеджери завжди готові допомогти вам із вибором розміру. Зверніться до них для консультації перед покупкою, щоб правильно підібрати сексуальну білизну, яка ідеально сидить на вас.
✦ Ми гарантуємо швидку доставку та абсолютну конфіденційність, щоб ви могли повністю насолодитися нашою гарною еротичною білизною. Розкрийте свою сексуальність із нами!

Як визначити розмір комплекту, який ви бажаєте замовити❓
Для визначення Вашого розміру зніміть мірки згідно з нашим малюнком.

✔ Обхват грудей;
✔ Обхват під грудьми;
✔ Охоплення талії;
✔ Охоплення стегон.

Після того як ви зняли мірки, визначте розмір відповідно до нашої таблиці.

❗❗Якщо Вам потрібна допомога у визначенні розміру❗❗
Ви можете написати нам мірки: обхват грудей, обхват під грудьми, обхват талії та обхват стегон і ми допоможемо вам підібрати ваш розмір.

Також ми можемо виготовити білизну індивідуально за вашими мірками.
Вся наша продукція упакована в гарне подарункове пакування.
Додаткові характеристики:
Колір: Чорний
Оздоблення та прикраси: Банти з тканини
Міжнародний розмір: L
Міжнародний розмір: M
Міжнародний розмір: S
Міжнародний розмір: XL
Тип: Стринги
Посадка: Середня

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?