Всі категорії
Додати товар

Трусики жіночі бавовняні від c&a, багато різних кольорів і моделей, раз. xs, s, m, l, xl, xxl

120 грн
Опис

В течение нескольких поколений, компания C&A является одним из ведущих немецких магазинов современной модной одежды по привлекательным ценам.
Сейчас, C&A может по праву считаться одной из самых опытных и влиятельных торговых сетей, а сам бренд – законодателем международной индустрии моды. В основном, сеть представлена в Европе, основные конкуренты — H&M, Zara, Mango. Производство одежды расположено в Германии, а сам бренд представлен следующими марками: Canda, Baby Club, Clockhouse, Angelo Litrico и Palomino Here&There и другими.
Основною перевагою одягу цієї марки можна по праву назвати її якість і довговічність. Носяться речі відмінно, протягом довгого часу, після прання не скочуються, не втрачають колір і розмір, і цілком виправдовують позитивні відгуки про цю марку. Розмірність C&A Можна виділити кілька марок C&A, для молодих жінок – це Yessica, для чоловіків, класичний офісний стиль — Westbury, одяг демократичного рівня — CANDA, для малюків — BABY CLUB. Популярність всіх марок обумовлена якісним кроєм, доступними цінами. Жіночий та чоловічий одяг також окремо представлена молодіжним напрямком ClockHouse з окремою розмірною сіткою. Також є окремий розділ для повних людей XL Kollektion, де представлені великі розміри 44/46, 48/50, 52/54, 56/58 (в основному, це марка Yessica). Що стосується стандартних жіночих розмірів, які представлені як XS, S, M, L, XL, то, як правило, 34 відповідає російському 40-42 і далі додаємо +6+8 для отримання російського розміру.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?