Всі категорії
Додати товар

Домашній костюм з шовку армані

750 грн
Опис

🤗 🇺🇦 Українське виробництво!!! ☝️🔥 Високоякісні матеріали!!! 🥇🥇 Першокласний пошиття!!!

Піжама, яка не потребує реклами, люди, які знають толк в таких речах, оцінять по гідності! Комплект, що складається з сорочки і шортів. Матеріал шовк Армані, дуже приємний у тіла, виглядає стильно і привабливо. ☝️ Абсолютно всі фото зроблені наживо!!! Цей комплект можна використовувати в якості домашнього костюма, в якому ви 💯 будете почувати комфортно! Актуальний, модний, який полюбився багатьом, колір пудра. Костюм доступний в розмірах с, м, л, хл. Параметри моделі на фото: зріст 162 см, груди/талія/стегна 88/67/96, розмір С. Для визначення розміру дивіться розмірну сітку на останньому фото. Даний товар відправляється Новою поштою із р. Хмельницьк після повної передоплати на карту.

☝️ЦЕ ВАЖЛИВО!!!

🌀Возврат товара возможен ТОЛЬКО при наличии дефектов или производственном браке и только в день получения отправления в отделении Новой Почты. В случае обнаружения недостатков составляйте соответствующий акт в присутствии сотрудника НП.
🌀Если вам не подошёл размер, мы поменяем размер из тех, которые есть в нашей размерной сетке. Пересылку товара в случае обмена размера оплачиваете вы, так как перед покупкой мы предоставляем вам размерную сетку, по которой согласно ваших параметров вы определяете свой размер.

смотрите также другие мои объявления.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:
Шовк
Сезон:
Літо Осінь Весна
Продавець
moroc...
morochko.elena
Хмельницький
26% виконаних замовлень
Була

Схожі товари