Всі категорії
Додати товар

Халат і сорочка з королівського оксамиту, червоний

1249 грн
Опис

Набір-двійка з королівського оксамиту (бархату)
У набір входить: сорочка і халат - кімоно .

Красива оксамитова (бархатна) тканина дуже красиво виглядає, приємна до тіла, чудово зігріває і дарує повне відчуття затишку
Знизу сорочки та у зоні декольте є красиве мереживо. Халат має рукав 3/4 та пояс, який фіксується на бретельках, на рукавах окрасою є красиве щільне турецьке мереживо, яке не буде натирати ☝️

Розміри S, M, L, XL, XXL
Розмірна сітка на останньому фото.

☝️Товар відправляється з міста Хмельницького новою поштою після оплати на карту.

☝️ЦЕ ВАЖЛИВО!!!!
--Повернення товару НЕМАЄ. Обмін або повернення товару тільки при наявності дефектів або виробничому браку, виявлених при огляді у відділенні Нової Пошти. У випадку виявлення недоліків складайте відповідний акт в присутності працівника НП. Якщо в даному конкретному випадку акт не передбачений (наприклад, не той відтінок або колір) сфотографуйте товар на пошті і не забирайте його додому.
--Посилка, яку ви забрали додому з Нової пошти, вважається оглянутою і НІЯКІ претензії з приводу товару з дому не приймаються.
--Якщо вам не підійшов розмір, ми замінимо розмір з тих, які є в нашій розмірній сітці, і є в наявності на складі. Пересилку товару в разі обміну розміру оплачуєте ви, так як перед покупкою ми надаємо вам розмірну сітку, за якою відповідно до ваших параметрів ви визначаєте свій розмір.

!якщо вам не підходять наші умови, утримайтеся від покупки!

дивіться також інші мої оголошення

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Оксамит
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Продавець
moroc...
morochko.elena
Хмельницький
26% виконаних замовлень
Була

Схожі товари