Всі категорії
Додати товар

Абсолютний хіт від laura ashley — неймовірно тактильно приємний стильний халатик розмір м новий

1050 грн -5% 1000 грн
Опис

Абсолютний хіт від Laura Ashley — неймовірно приємний тактильно стильний халатик розмір М новий
Забарвлення з видами Парижа: стиль Спокійна розкіш
. «Та розкіш» і непідвладна часу елегантність — це ті тенденції, на які завжди орієнтуються француженки. Тренди цього сезону одночасно шикарні та практичні: від строгого крою в стилі 90-х до незамінних предметів капсульного гардероба, що облягаються француженками.
Родзинка в фасоні — бічні кріплення пояса роблять струнким силует
Компанія Laura Ashley, одна з найулюбленіших у світі моди, серед товарів для дому та жіночого одягу, починає свою історію в невеликому містечку Англії Мід Веллс, в 1953 році, де талановита та передбачлива молода жінка знайшла справу всього свого життя. Ідея до створення власних унікальних тканин прийшла чету Ешлі після Жіночської виставки ткацьких виробів, у Лондоні, де Лора з Youriserser шукали відповідні тканини для створення клаптикової ковдри, але так і не знайшовши відповідні, у Лори виникає ідея створення власних тканин. З невеликим капіталом на 10 фунтів, на той час практично всіма їхніми сімейними заощадженнями пара набуває друкований верстат, полотна та фарби, і на кухонному столі, у їхньому невеликому будиночку, виникає унікальна чудова тканина, з незвичайним друкованим візерунком.
Водночас на великі екрани випускається фільм «Римські канікули», який був сприйнятий публікою з великим захопленням. Красуня Одрі Хепберн, головна героїня фільму, для багатьох стає іконою стилю, а її елегантне вбрання, з незмінним доповненням пов'язаної косинки, починають користуватися шаленою популярністю, ніж і Кріпи Ешлі, ставши випускати гарні шарфи та косинки, які чудово продавалися в той час. Слідом за шарфами стали вироблятися й інші товари для дому, як-от кухонні рушники, скатертини, штори, які продавалися в лондонських магазинчиках, включно з знаменитими магазинами Джона Льюїса й Хіл. Згодом, виробництво товарів розрослося, Лора Ешлі стала моделювати та жіночий одяг, звичайно з незмінними чудовими візерунками та принтами, і нарешті, 1961 року в Метчинлет, Монтгомеришир, був відкритий перший іменний магазин Laura Ashley...
Бренд Laura Ashley, характерними рисами якого є унікальні квіткові принти та візерунки, жіночність і елегантність ліній у поєднанні з простотою, цей унікальний стиль практичного романтизму, зібраний Лорою Ешлі з 1953 року, згодом стає культовим, справжнім англійським стилем.
В Англії предмети інтер'єру Laura Ashley можна побачити практично в кожному будинку, паперові шпалери, гардинні тканини, килими, меблі та інші елементи декору Laura Ashley мають величезну популярність за споконвіковий класичний дух витонченості, унікальність і незвичайний комфорт.

В одязі стиль Laura Ashley — це тільки найкращі тканини з льону, шовку, бавовни, вовни, кашеміру, це завжди жіночний та елегантний одяг, покликаний підкреслити та прикрасити всі переваги жінки, водночас залишаючись на піку світових модних тенденцій.

До речі, стиль одягу Laura Ashley був улюбленим стилем принцеси Діани — завжди надзвичайно вишуканої та витонченої, визнаної однією з найкрасивіших і елегантних жінок 20 століття.

У нинішню пору бренду Laura Ashley вже 65 років, і він і далі має величезну популярність у всьому світі. В Україні бренд Laura Ashley наявний з 1997 року, і можна сміливо сказати, що відтоді наші прекрасні жінки ставали ще гарнішими, а їхні будинки придбали затишок. Перший магазинчик в Україні був відкритий на Поолі в Києві, рівно 20 років тому, дивовижний, милий і надзвичайно затишний магазин, з істинно-англійський шарм і привабливість. Зараз в Україні працює 7 магазинів: в Одесі, Харкові, Дніпрі, три магазини в Києві, і, звісно, інтернет-магазин, для наших улюблених клієнтів із будь-якого куточка країни.
Laura Ashley — ім'я справжньої Жінки, бренда, стилю, ім'я — якому вдається викликати відчуття ностальгії та приладдя до Англії та англійської культури. Це стиль життя, вишуканості, краси та комфорту у всьому, без винятку

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Трикотаж
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна

Схожі товари