Всі категорії
Додати товар

Маска для сну musicozy з музикою bluetooth 5.2 уцінка

650 грн
Опис

Уцінка (трохи примята картонна упаковка)

Про цю статтю

- Навушники Bluetooth Sleep зі стереозвуком HD: у навушниках MUSICOZY Sleep використовується найновіша технологія Bluetooth, яка забезпечує HD стерео з чудовою якістю звуку. Вони можуть блокувати навколишній шум, не надягаючи болісних, обвислих берушів. Маску для сну Bluetooth можна швидше та легше підключити до будь-якого смартфона чи планшета з підтримкою Bluetooth у межах 33 футів.
- 1-2 години швидкого заряджання для 10 годин відтворення: вбудований потужний оновлений акумуляторний чіп, маску для сну Bluetooth потрібно заряджати лише протягом 1-2 годин, а час розмови/відтворення музики може досягати до 10 годин, тобто вистачить на цілу ніч. Якщо ви засинаєте з ним і батарея розряджається, ця маска для сну Bluetooth не подасть звукового сигналу, щоб розбудити вас. Ви будете мати дуже хороший сон.
- 【🌴Прохолодна, зручна та не тисне на очі】Маска для сну Bluetooth виготовлена ​​з високоякісної піни з ефектом пам'яті та має м'яку підкладку з льодового шовку. Легка, приємна до шкіри, повітропроникна та прохолодна тканина може зменшити тиск на обличчя та допомогти вам швидко заснути. Більше немає потреби в громіздких масках, ви майже не відчуваєте, що на вас щось одягнено, коли ви засинаєте. Прокидайтеся бадьорими та повними енергії.
- Спіть будь-де та будь-коли з маскою для сну Bluetooth: центральна панель і ультратонкі навушники, вкриті силіконом, дуже зручні для тих, хто спить на боці. Ви відчуєте не жорсткі панелі та навушники, а м'які тканини. Шумопоглинання добре працює в шумному середовищі, особливо в громадському транспорті, галасливих сусідах, партнерах, які хропуть тощо. Ідеально підходить для сну, безсоння, подорожей, позмінної роботи, йоги, релаксації, аудіокниг, медитації, дитячого читання перед сном тощо.
- 【🎁 Чудовий вибір подарунків】Більшість людей вибирають навушники для сну Bluetooth як подарунки на День матері, круті технічні гаджети, унікальні подарунки для мам, жінок, підлітків, дівчат, найкращих друзів, подруг, дружин, вчителів, мандрівників на день народження чи свято подарунок. У комплект поставки входить Bluetooth-маска для сну, USB-кабель для зарядки, інструкція та сумка для транспортування.

* * *

Опис товару

1. 2. 3. 4.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Матеріал:
Сезон:
Літо

Схожі товари