Всі категорії
Додати товар

Жіноча піжама утеплена "sentiment" тм ellen

1720 грн
Опис

Пропонуємо Вам купити теплу бавовняну жіночу піжаму на байці з нової колекції "SENTIMENT" від українського виробника ТМ ELLEN/

Жіноча тепла піжама складається з кофти приталеного крою і штанів рожевого кольору з принтом "сердечки" з байковим напиленням усередині. Кофта з довгими рукавами на манжеті, вирізом круглого горла, штани з м'якою гумкою в поясі, знизу на манжеті. Піжама жіноча з якісної м'якої бавовни. Дана модель буде барвистим аксесуаром серед Ваших піж, яка наповнить прохолодні осінньо-зимові вечори теплом та затишком. Піжама дуже зручна і комфортна, відмінний варіант одягу для дому та подарунка коханій та близькій людині.

Склад: 95% бавовна,  5% еластан (байка)

Розмір: S.M.L.XL.XXL (розміри повномірні)

(Наявність потрібного розміру, обговорюється з менеджером в телефонному режимі)

Одяг для дому від ТМ Gofre (ELLEN) виробляється в Україні з використанням європейських бавовняних тканин. Комплекти потішать гарним сучасним дизайном, приємною колірною гамою та добротним пошиттям. Жіноча піжама ТМ Gofre (ELLEN) стане родзинкою домашнього гардероба.

Якщо Ви зіткнулися з труднощами під час вибору товару, Ви можете зателефонувати за зазначеними на сайті телефонами й отримати професійну консультацію в менеджерів.

Ми завжди готові порадити та запропонувати вам саме той товар, який потрібен Вам.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Матеріал:
Бавовна Еластан
Сезон:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?