Всі категорії
Додати товар

Нове (з етикеткою) довге блакитне джинсове плаття від lc waikiki, розмір 38, укр 46-48

849 грн
Опис

Нове (з етикеткою) довге тонке джинсове плаття насиченого блакитного кольору. Насправді завдяки фасону може бути літнім пальто або кардиганом. Тканина — суміш бавовни та ліоцелу.
Без коміра. Застібається на 11 ґудзиків, 10 з яких потайні, а одна, верхня, гарна з камінчиками. Спереду, трохи нижче лінії талії, дві досить великі накладні кишені. З боків розрізи завглибшки 28 см.
Розмір вказаний 38, показала посадку на манекенах двох розмірів S і L (параметри манекенів у оголошенні нижче), вважає, що в обох випадках має гідний вигляд! )
Заміри виробу в нерозтягнутому вигляді (не тягнеться), см:
плечі 39,
пахви (приблизно дорівнює НОГ) 51,
ПОТ 50,
ПОБ 59,
довжина 125,
довжина рукава 57.
Об'єми жовтого манекена, см:
плечі 40,
ОГ 97,
ОТ 77,
ОБ 100
Об'єми чорного манекена, см:
плечі 39,
ОГ 87,
ОТ 73
ОБ 90
Вирушаю Новою поштою або накладеним платіжом (за умови оплати доставки в обидва кінці), або за передоплатою на карту Приват, Укріплого за передоплатою JUSTIN за передоплатою Продаю багато фірмових речей Airfield, Strenesse, Gerry Weber, Steilmann, Brax, Bonita, Basler, Frank Walder, Apanage, Olsen, Ulla Popken, Gardeur, Monari, Rabe, Guess, Hauber, Marks&Spencer, Concept K. Багато нових речей (з етикеткою) — можна на подарунок. Дивіться інші свої оголошення. Завдяки тому, що зазирнули:-)

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна Ліоцелл

Схожі товари