Всі категорії
Додати товар

Сукня максі до підлоги з люрексовою ниткою і стрінгами тренд 2023 2024 сітка сіточка

880 грн
Опис

Здивуйте вашого партнера образом, що розпалює його фантазію, купіть ефектну сукню в підлогу з люрексовою ниткою і стрінгами Penthouse - Love on Fire Black. Ефектна прозора сукня, прикрашена блискучою ниткою, під час кожного вашого руху переливатиметься, як луска русалки під сонцем.

Сукня до підлоги з люрексовою ниткою і стрінгами Penthouse - Love on Fire Black перетворить вас на міфічну богиню, яка знає безпрограшний секрет спокушання чоловіків. Напівпрозора сукня ідеально лягає по фігурі і створює не просто хвилюючий, а буквально зачаровує силует. У комплекті йдуть мініатюрні стринги, тому вам не доведеться витрачати час на пошук відповідної білизни. Якщо ви доповните цей шикарний комплект панчохами і туфлями на високих підборах, він стане ідеальним вбранням для романтичної вечері, фотосесії або яскравим вбранням для вечірки. Сукня до підлоги з люрексовою ниткою і стрінгами Penthouse - Love on Fire Black:

легка тканина зі срібною ниткою;

струмлива тканина вимальовує гарний вигин силуету;

глибоке декольте підкреслює спокусливі груди;

висока посадка трусиків візуально подовжує ніжки;

тонкі шлейки розкривають витончену красу рук і плечей.

Колекція сексуальної білизни від німецького бренду Penthouse - створена для того, щоб максимально продемонструвати вашу жіночність, сміливість і сексуальність.

У виробництві білизни використовуються тільки високоякісні матеріали і барвники, які не викликають алергії, не вимиваються і не залишають слідів на тілі, а за правильного догляду довго зберігають свій первісний вигляд.

Купіть сукню до підлоги з люрексовою ниткою і стрінгами Penthouse - Love on Fire Black, створіть запам'ятовується і сміливий образ для вашої вечірки.

Розмір L/XL: об'єм грудей - від 95 до 110 см; об'єм талії - від 75 до 91 см; об'єм стегон - від 97 до 118 см

Склад: нейлон - 88%; еластан - 12%

Догляд: ручне прання

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50

Схожі товари