Всі категорії
Додати товар

Плаття в підлогу

1300 грн
Опис

Дуже гарне, ніжне,жіночне,повітряне ошатне плаття в підлогу, розмір 44 євро,наш 52-54 розмір,як по мені на 50-54рр. Фірма max, куплена і привезена з-за кордону, в Україні такої сукні немає! Дорого виглядає,просто шикарна,коштувала теж дорого)
З широким довгим поясом (по бокам петельки для пояса).Рукава широкі,напівпрозорі до ліктя, на талії резинка,на грудях дві нежні рюші до талії,позаду на тоненькій блискавці до бедра,невеликий овальный виріз на грудях,плаття не в обтяжку,вільне.,в талії, її ширину регулюєте самі з допомогою пояса..Від талії іде ширше до низу,внизу окрема разширена кайма. Складається з двох шарів матерії,нижній-шовковистою структури,мерехтливої або ніжно - рожевого кольору,тягнеться дуже добре, ніжний і приємний до тіла,верх-напівпрозорий ніжний фатин ніжно - рожевого або бежевого кольору в яскраву різнокольорову квітку.
Один маленький Нюанс (отпоровся рядок зверху на рюші (в майстерні вам полагодять за 10-15 грн),якщо потрібно фото нюансу дам за запитом. Одягнене на пару годин, в ідеалі.
Заміри:
Довжина по спинці і спереду від плеча-141см
Напівобхват плечей-39див
Напівобхват вирізу горловини на -26см по спині.
Довжина до талії(гумки) спереду-34см,
по спинці-39див
Напівобхват грудей-53-54см Напівобхват в талії (гумка)-74см по верху і по внутрішній матерії-48-49см і тягнеться ще сантиметрів на 10. Напівобхват в стегнах-71-72см по внутрішній матерії, тягнеться ще сантиметрів на 10.
Напівобхват по низу по внутрішній матерії 96см,тягнеться ще дуже. Напівобхват по низу по верху-112см Довжина рукава від з плечем -49см
від плеча-41см,
Довжина рукава від пахви-22см Напівобхват ширини рукава по низу -34см,
Довжина змійки ззаду-55см Загальна довжина поясу-198см
,ширина пояса-4см.

Пишіть питайте,відповім на усі ваші запитання. Відправлю новою/укр поштою з післяплатою та передоплатою за пересилку в дві сторони на карту або за домовленістю. Безпечна доставка тільки після домовленості зі мною!!!!

Дивіться також інші мої оголошення, багато жіночого одягу і взуття на будь-який смак. Приємних вам покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Бежевий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Поліестер
Продавець
30hudube
30hudube
Полтава
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари