Всі категорії
Додати товар

Плаття сукня максі довга сліп в більовому стилі шовк 100% з розрізом на запах

850 грн -30% 600 грн
Опис

дорогі покупці🤗, вітаю Вас у моїй Шафі, підписуйтесь на мою сторінку, щоб бути в курсі всіх новинок та знижок, є дуже багато трендового і актуального одягу та взуття, асексуарів.💕 Чоловіки, продивляйтесь всі оголошення, бо багато чоловічого одягу додаю, як жіночий.
в зв'язку з воєнними діями в Херсоні, я не працюю з безпечною оплатою, накладенним платижем. я не відправляю речі на примірку і не приймаю повернення, відправка тільки через Нова пошта. Будьте уважні та усвідомленні в виборі🤗
Бажаю всім миру та безпеки🙏

неймовірна ніжна сукня сліп з натурального шовку Camille, вироблено в Індії, має ніжний сатиновий перелив, зроблена імітація запаху , тобто розріз від грудей, але повністю закритий тканиною і тільки при ходибі трошки відкривається ніжка.
сукня дуже практична, тобто її можно одягнути на пляж в кафе, а можно на свято весілля , день народження, можно носити в повсякденному житті на останньому фото наглядний примір одягаємо поверх щось спортивне, звичайне, худі, светр, кросівки , кеди і все образ для міста готовий. якщо хочется нарядності, тоді з підборами , с жакетом, все залежить від ситуації в житті і настрою. розмір універсальний за рахунок трикутників на грудях можно одягати від 1 го розміру до третього, а за рахунок відрізної талії і резинки також буде гарно сидіти від розміру с до навіть невеликої хл.
виміри додаю
талія напівобхват 30 + за рахунок резинки потягнеться до 47 см
бедра напіобхват 58см
довжина сукня від верху трикутників 130, плюс дуже довгі має зав'язки

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Хакі
  • Коричневий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:
Принт:
Абстракція З геометричним принтом З тваринним принтом

Схожі товари