Всі категорії
Додати товар

Плаття michael kors у квітковий принт

2000 грн -20% 1600 грн
Опис

**Метельне плаття Michael Kors у квітковий принт**

Пропонується стильне літнє плаття від відомого бренда **Michael Kors**. Виріб виготовлений у витонченому квітковому принті в червоних і білих тонах, що надає йому яскравого та свіжого вигляду.

-*Матеріал:** 95% поліестер, 5% еластан — легкий і приємний до тіла матеріал, чудово підходить для спекотної погоди, добре пропускає повітря, не парить, ідеально сидить на фігурі, не мнеться — ідеальне плаття на щодень.
- **Деталі:* довжина максі, глибокий розріз з одного боку, який додає моделі жіночності та свободи рухів.
- ***Відстань:* нове, без слідів шкарпетки ще навіть не зрізаний вшитий чип із магазина.. Єдине, що немає паперових бирок.

Це плаття стане чудовим вибором для літнього гардероба, додавши до нього барв і легкості. Ідеально підходить для прогулянок, зустрічей із друзями або романтичних вечорів.

За биркою розмір S.
Розмір: довжина 144 см, напівобхват грудей від пахви до пахви в спокійному стані в нерозтягнутому вигляді 42 см, але тягнеться до напівобхват грудей 57 см, напівобхват талії в спокійному стані в нерозтягнутому вигляді 35 см, але тягнеться до напівобхват талії 47 см, напівобхват стегон не має значення, оскільки спідниця кльош, але напівобхват стегон, якщо виміряти, виходить 78 см, довжина бічного розрізу 62 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
  • Сріблястий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Денім Поліестер Еластан
Довжина рукава:
Без рукавів
Принт:
Стиль:
Романтичний
Продавець
filitia
filitia
Житомир
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари