Всі категорії
Додати товар

Приталена сіра сукня футляр з принтом гусяча лапка oodji

400 грн
Опис

Сіра кежуал приталена сукня футляр Oodji з принтом pied-de-poule "гусяча лапка". Розмір М, трохи маломірить. Ріст моделі на фото 175 см.

Елегантна сукня в дрібну гусячу лапку приталеного силуету з укороченими рукавами та витонченим вирізом-човником. Модель із відрізним по лінії талії низом, на спинці потайна застібка на блискавку. Рукави акцентують увагу на зап'ястях і вносять в образ нотки витонченості. Тканина з додаванням віскози приємна на дотик, не зминається, зігріває в холодну погоду. Сукня-футляр довжиною до колін м'яко облягає фігуру і додає стрункості. Приталена сукня допоможе вам створити жіночні образи. У ній можна піти на роботу, ділову зустріч, побачення. Вона буде доречною і на неформальному заході – якщо ви збираєтесь у гості чи на свято. Достатньо додати яскраві аксесуари та прикраси. Для особливого випадку його можна надіти з туфлями на шпильці. Витончена сукня для витончених образів!
Рекомендації щодо догляду: Ручне прання; максимальна температура прання 40 °С. Не застосовувати сушіння в барабані. Вага: 0,514
73% поліестер, 25% віскоза, 2% спандекс

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Віскоза Поліестер
Принт:
З геометричним принтом

Схожі товари