Всі категорії
Додати товар

Оригінальне яскраве плаття від yessica (c&a), розмір укр. прим 50-52-54-56

449 грн
Опис

FIT&FLARE DRESS — дрібне плаття від відомого німецького бренда.
Оригінальне, яскраве — поєднання чорного, жовтогарячого кольору та кольору хакі. Відрізне по лінії талії. V-подібний виріз горловини. Застібається на 4 ґудзики до лінії талії. Рукави — кажан-літуча (відно на фото 1), за райом рукавів манжети. На шві на талії в бічні шви вшиті стрічки пояса. Без кишень. Без підкладки.
На жаль, внутрішній прапорець зі складом і розміром зрізаний. За складом, годі уявити, що це 100% віскоза. За розміром — показала посадку на манекенах двох розмірів L і 3XL (параметри манекенів у оголошенні нижче), вважає, що в обох випадках має гідний вигляд! ), у будь-якому разіldash орієнтуватися за замірами!
Заміри виробу в нерозтягнутому вигляді, см:
плечі — рукави кажан, замір не актуальний,
пахви (приблизно дорівнює ПОГ) рукави кажан, замір не актуальний,
ПОТ 49,
НОС 88,
довжина до шва на талії 40,
довжина 117,
довжина рукава від вирізу горловини 68.
Об'єми жовтого манекена, см:
плечі 40,
ОГ 97,
ОТ 77,
ОБ 100
Об'єми чорного манекена, см:
плечі 43,
ОГ 111,
ОТ 90,
ОБ 114
Вирушаю Новою поштою або накладеним платіжом (за умови оплати доставки в обидва кінці), або за передоплатою на карту Приват, Укріплого за передоплатою JUSTIN за передоплатою Продаю багато фірмових речей Airfield, Strenesse, Gerry Weber, Steilmann, Brax, Bonita, Basler, Frank Walder, Apanage, Olsen, Ulla Popken, Gardeur, Monari, Rabe, Guess, Hauber, Marks&Spencer, Concept K. Багато нових речей (з етикеткою) — можна на подарунок. Дивіться інші свої оголошення. Завдяки тому, що зазирнули:-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 42/XL/50
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56

Схожі товари