Всі категорії
Додати товар

Avant premiere кашемірова сукня

1800 грн
Опис

Стильна, легка та тепла сукня  з ніжного кашеміру та шовку від популярного швейцарського бренду модного одягу Avant Premiere.
Кашемір - це синонім м'якості і легкості, гарант якості купленого виробу. Кашемір - це ніжність в чистому вигляді. Основою для виробництва кашеміру служить пух, він же підшерсток, вичесаний або вищипаний вручну з волосяного покриву гірської кози.Висока вартість виробів з кашеміру пояснюється не тільки складністю виробництва матеріалу, але і його дивовижними властивостями. По-перше, тканина дуже м'яка і ніжна, але при цьому - міцна і зносостійка. По-друге, вона дуже тонка, майже прозора, але - зберігає тепло. По-третє, кашемір - це натуральна тканина, і вона не викликає неприємних відчуттів при носінні, типу сверблячки й печіння, більш того - є гіпоалергенною. Кашемір підкорив весь світ своєю неперевершеною красою, м'якістю і легкістю.
Трикотаж середньої щільності, м'який та ніжний.
Застібка-планка на ґудзики розташована на спині
Розмір S
груди 37-43 см
талія 39,5-43 см
стегна 42-46 см
рукав 49,5 см
довжина виробу 93 cм
плечі 37-40 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь! Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в "вибране," хтось його вже купує.І ви можете упустити свій шанс придбати вподобану річ. Дешевше купувати відразу декілька речей-таким чином ви економите на доставці. При купівлі п'яти і більше речей і оплаті на карту продавцю одразу-- доставка безкоштовна. Вдалих і приємних покупок!.
24.10.2023

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бірюзовий
  • Блакитний
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Кашемір Шовк
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари