Всі категорії
Додати товар

Стильне плаття — сарафан із найніжнішої натуральної замші від h&m, розмір 46, укр 50-52-54

1499 грн
Опис

Стильне плаття без рукавів/плаття сарафан із найніжнішої натуральної замші оливково-сірого кольору. Чудово підійде під гольф або сорочку.
Цінова політика на замшеві плаття H&M на останньому фото. Як має вигляд це плаття (на жаль, знайшла тільки маленький розмір) показала на попередньому фото.
Застібається спереду на блискавку, приховану в планці. Відрізне по лінії талії. Спереду чотири накладні кишені під клапанами — дві менші над лінією талії й дві більші за лінії талії. На підкладці на всій довжині.
"Це жіночне, але міцне плаття на блискавці відбиває натхнення 70-х років, зберігаючи водночас класичну простоту" -ометрія про це плаття одна з його господинь
Показала посадку на манекенах двох розмірів 3XL і L (параметри манекенів у оголошенні нижче), вважає, що в обох випадках має гідний вигляд, але на манекені 3XL вже зовсім в обтягнення! ) тобто правда гле-то посередині)
Заміри виробу в нерозтягнутому вигляді, см:
плечі 36,
пахви (приблизно дорівнює НОГ) 53, тягнеться до 55,
ПОТ 45,
НОС (Замір роблять на відстані 65 см від плечового шва, якщо річ коротша, то по краю виробу) 60,
довжина до шва на талії 41,
довжина 89.
Об'єми чорного манекена, см:
плечі 43,
ОГ 111,
ОТ 90,
ОБ 114
Об'єми жовтого манекена, см:
плечі 40,
ОГ 97,
ОТ 77,
ОБ 100
Вирушаю Новою поштою або накладеним платежом (за умови оплати доставки в обидва кінці), або за передоплатою на карту Приват, Укріплого за передоплатою, Meest за передоплатою Продаю багато фірмових речей Airfield, Strenesse, Gerry Weber, Steilmann, Brax, Bonita, Basler, Frank Walder, Apanage, Olsen, Ulla Popken, Gardeur, Monari, Rabe, Guess, Hauber, Marks&Spencer, Concept K. Багато нових речей (з етикеткою) — можна на подарунок. Дивіться інші свої оголошення. Завдяки тому, що зазирнули:-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 46/3XL/54
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Замша

Схожі товари