Всі категорії
Додати товар

Розкішна віскозна сукня-баллон відомого шведського бренду h&m, вир-во італія

248 грн
Опис

Розкішна віскозна сукня-баллон відомого шведського бренду H&M, вир-во Італія.
Не випадково сукня-баллон полюбилися всім жінкам..Пишні вироби завжди вносять загадковість та романтичність у образ, ось чому такі речі дуже затребовані.
Сукня приталеного силуету, із комбінованої тканини, без рукавів. По переду поглиблений V-подібний виріз горловини. Незвичайний фасон сукні зі спідницею-баллон дозволяє підкреслити індивідуальність та власний імідж. Пишність спідниці моделюється від пояса до низу сукні і становить головну особливість моделі.Така сукня прикрасить силует, а своєрідний низ спідниці внесе чіткість та елегантність. Дана модель сукні дуже комфортна в носінні, виконана з якісного та приємного на дотик еластичного віскозного матеріалу.
Для спокусливого образу на побачення можна дозволити собі одягнути свою улюблену сукню з глибоким вирізом.

Розмір М.
-довжина 86
-пог 38+
-пот 35+

Склад:
95% віскоза
5% еластан

Відомий шведський бренд H&M пропонує модний та якісний одяг для жінок, чоловіків, підлітків, дітей та вдома.Сьогодні H&M - це найбільша мережа в Європі. Її покупці – це молоді люди, які хочуть недорого та стильно одягатися, виглядати на всі 100% та з кожною новою колекцією змінювати свій образ Асортимент включає все: від сяючих нарядів та ексклюзивних дизайнерських колекцій до повсякденних основ та високоефективного одягу для йоги, щоб допомогти шанувальникам моди по всьому світу знайти свій особистий стиль. А поняття якості для шведської компанії полягає не тільки в тому, щоб переконатися, що товар відповідає запитам та очікуванням споживачів або перевершує їх: незмінною умовою якості в H&M вважають те, що продукція має бути вироблена у відмінних умовах. Над колекціями бренду H&M працюють креативні дизайнери, а у виробництві використовуються сучасні технології.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Віскоза Еластан
Сезон:

Схожі товари