Всі категорії
Додати товар

Актуальна базова сукня в принт модного американського бренду michael kors

299 грн

розпродаж до 07 Травень

239 грн
Опис

Актуальна базова сукня в принт модного американського бренду Michael Kors
У виробах марки Michael Kors гармонійно поєднуються американська зручність і європейський шарм. Це універсальні речі для тих, хто на перше місце ставить індивідуальний стиль і якість на рівні деталей. Свій стиль дизайнер називає "спортивний шик", де простота поєднується з розкішшю.
Сукня прилеглого силуету, виготовлена ​​з комбінованим, оздоблювальним принтом по переду та низу виробу. Горловина сукні кругла. Спинка із середнім швом та застібкою на блискавку.Сукня чудово струнить і підійде для повсякденного використання, а завдяки гарному стрейчу тканини( на жаль бірка із складом тканини зрізана) "сидітиме" на фігурі чудово!

Розмір XS.
-довжина 87
-пог 41+
-пот 28+
-поб 46+

Michael Kors – всесвітньо відома американська компанія з виробництва одягу, аксесуарів та взуття з магазинами у більш ніж 100 країнах світу. Історія бренду Michael Kors була створена на початку 1981 року Майклом Корсом у Нью-Йорку. Бренд Michael Kors – це ім'я всесвітньо відомого дизайнера та власника ліцензії на різні жіночі одяги та чоловічі предмети одягу, а також дизайнерські сумочки, взуття та аксесуари. Він має понад 500 ексклюзивних магазинів одягу. Майкл Корс – один із лідерів жіночого готового одягу та аксесуарів.
Компанія Michael Kors розробила ексклюзивні та унікальні вбрання для великої кількості знаменитостей, у тому числі для дружини Баракка Обами кілька разів. Сукні Майкла Корса та творіння були представлені у багатьох популярних фільмах. Цей бренд є найпопулярнішим останнім часом серед тінейджерів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Фіолетовий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Сезон:
Принт:
Абстракція

Схожі товари