Всі категорії
Додати товар

Ефектна зручна сукня знаменитого італійського бренду moschino

299 грн

розпродаж до 23 Травень

260 грн
Опис

Ефектна зручна сукня знаменитого італійського бренду Moschino.
Жіноча сукня Moschino - ідеальний вибір для жінок, які цінують елегантний, стильний вигляд. Виготовлена з зручного, м'якого матеріалу, що забезпечує комфорт при носінні( на жаль бірка із складом тканини зрізана, за вічуттями виріб з тканини схожою на вельвет). Сукня має круглий виріз горловини з невеликим коміром-стійкою та ідеально підкреслює фігуру завдяки приталеному крою. Вона стандартної довжини міді, тому пасуватиме як до шпильок, так і до довших черевиків. По переду планка з застібкою на декоративні гудзики з шкіри.Сукня доповнена двома прорізними, функціональними кишенями та застібкою на блискавку в бічному шві.
Таку естетичну сукню легко поєднувати з іншим одягом та аксесуарами. Вона підійде для багатьох різних випадків.

Розмір XL.
-довжина 101
-пог 48
-пот 40
-поб 53

Moschino - знаменитий італійський бренд, заснований в 1983 талановитим дизайнером Франко Москіно. Компанія Moschino прославилася на початку 90-х років. Її пропускним квитком у світ моди стали новаторські, барвисті, іноді ексцентричні вбрання. Під однойменною торговою маркою виготовляються стильний одяг, дорогі тканини, елітна парфумерія, товари для дому, аксесуари та ін. Одяг Moschino досі є лідером вінтажного ринку. Франко Москіно один із перших дизайнерів, який зрозумів, що поняття багатство і краса не рівнозначні і далеко не близькі.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 42/XL/50
Сезон:

Схожі товари