Всі категорії
Додати товар

Чудова літня сукня в яскравий квітковий принт унікального британського бренду...

360 грн
Опис

Чудова літня сукня в яскравий квітковий принт унікального британського бренду Asos.Нова, з бірками.
Веселі фарби та романтичний дизайн здивують шанувальниць шопінгу.Ніжна романтична сукня приталеного силуету, з глибоким вирізом по переду виробу та спинці та широкою спідницею.Доповнена довгим тонким поясом.Сукня ідеально сидить на фігурі завдяки своєму винятковому крою. В бічному шві виріб на переплетеній зав'язці, що дає можливість регулювати об`єм ліфу сукні.Виконана із комфортної в використанні еластичної тканини.
В такій яскравій сукні кожна дівчина виглядатиме жіночно та чарівно.

Розмір S.
-довжина 86
-пот 33+
- пог34+
-поб 48+

Склад:
95% поліестер
5% еластан

Брендові речі від Asos - це не тільки гідне поповнення гардеробу, але ще й гарний одяг, аксесуари, які допоможуть створити новий образ або доповнити існуючий. Унікальність такого популярного британського бренду полягає в тому, що він дуже близький до народу. Тут не можна зустріти неймовірних нарядів прет-а-порте, неймовірно елегантних речей, іншого. Дизайнери компанії пішли шляхом найменшого опору та просто стали придивлятися до людей на вулиці. Саме дівчата і юнаки, які проходять повз, привернули увагу творців з Asos. Звідси черпаються ідеї нових сезонних колекцій.Так, стиль одягу та взуття бренду можна без зазріння совісті охрестити як «популярний», «повсякденний», «простий», «комфортний».Бренд подбав про те, щоб речі були з якісних матеріалів, фасон і крій продуманий до дрібниць. Тому тут є вироби для кожного покупця на будь-який смак.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Поліестер Еластан
Сезон:

Схожі товари