Всі категорії
Додати товар

Плаття дизайнерське льон зі стрейчем сіра спідниця-балон'sarah pacini' 46-48р

2000 грн
Опис

Sarah Pacini — Ода Вічної жіночності...

Плаття в ідеальному стані. Тканина тонка (550 грамів), що важко спадає, м'яка, дуже еластична, світло-сірого кольору з муаровим лоском. Широкий комір із заправленою тасьмою, що тягнеться краєм, приталений фасон, збоку блискавка, ледь помітні в бічних вставках кишені, повністю на чорній підкладці, низ — трапецією, але з-під неї трохи пришита до підкладки деталь (довжина 30 см), що має вигляд як край спідниці-балон, призібрана пришитою зсередини гумкою.

На оф сайті подібні стоять ~350'я

Склад: 73% льон, 27% еластан; підкладка: 100% бавовна

Мерки (на бирці 2 відповідає М для ОГ 94-100 см):

плечі 33 см
НОГ 46 см
ПОТ 42 см
НОС 50 см
низ (балон) 50 см, (подол) 66 см
довжина 104 см

Це гарна історія, яка почалася 1989 року в Бельгії. Дизайнером і натхненницею марки стала Сара Пачині — італійка за походженням, яка живе в Бельгії. Можливо, саме італійське коріння дало змогу їй філігранно поєднати у своїх колекціях жіночність, легкість і практичність.

Стриманість, жіночність, елегантність і повага до себе — ось що говорить одяг Sarah Pacini про свою володарку. Всі речі створюються з любов'ю і повагою до своїх потенційних клієнток — жінкам, яким доводиться так багато встигати та водночас не забувати про свою красу, випромінювати спокій і впевненість у будь-яких ситуаціях!

У сучасному швидко мінливому світі бренд Sarah Pacini залишається вірним собі. Прості лінії, натуральні матеріали найвищої якості, спокійна колірна гама. Водночас одяг марки далеко не нудний — він дає жінці будь-якої миті бути саме такою, якою вона хоче — на такій жінці поневоло зупиняється погляд. Відчуйте себе художницею, творцем своєї долі, створюючи свій неповторний образ за допомогою вбрання від Sarah Pacini!

Дизайнерський одяг від Sarah Pacini — це:
відчуття свободи мінімалістичного крою з асиметричними деталями;
різноманітність настроювань і образів — від повсякденних до вишуканих;
яскраві емоції в стриманих і глибоких відтінках.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Лайкра Льон Еластан
Сезон:
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари