Всі категорії
Додати товар

Зручна стильна сукня сорочка успішної марки з німеччини s.oliver

148 грн

розпродаж до 23 Травень

129 грн
Опис

Зручна стильна сукня сорочка успішної марки з Німеччини S.Oliver.
Модель приталеного силуету, з класичним коміром та рукавом три чверті на манжеті. По всій довжині виріб застібається на гудзики.Виконана у світло-бежевому кольорі з тонкої бавовняної тканини.
Це незамінний варіант для модного літнього гардеробу.Чудово підтримає образ у повсякденному стилі.

Розмір L.
-довжина 81
-плечі 43
-пог 52
-пот 45
-поб 51
-рукав 42

S.Oliver — німецька торгова марка, що створює повсякденний одяг та взуття для всієї родини. Опора на якість матеріалів та пошиття, індивідуальний стиль, класика з обов'язковою родзинкою, креативність повністю підтверджують гасло компанії «Реальна мода для реальних людей».
Бренд s.Oliver є одним з найвідоміших, найпопулярніших і найуспішніших у світі, і це завдяки побудові колекцій за суворою традицією. Дизайнери розробляють кілька базових та додаткових моделей, які ідеально поєднуються за стилем, колірною гамою.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари