Всі категорії
Додати товар

Відмінна якісна сукня в яскравий принт неординарного іспанського бренду desigual

359 грн
Опис

Відмінна якісна сукня в яскравий принт неординарного іспанського бренду Desigual.Стан нової речі, сток.
Desigual - це колір, радісні відчуття та енергетика від виробів чудового дизайну та високої якості.
Зручна модель вільного прямого фасону, без рукавів.Сукня ефектно доповнена глибоким вирізом із складками по переду виробу та овальним вирізом по спинці. Виріб на підкладці.Виконана з комфортної у використанні шовковистої тканини,яка характеризується високою міцністю та зносостійкістю, добре тримає форму, не деформується і не зминається.Головна родзинка виробу- яскравий принт в стилі бренду по всій поверхні сукні.
Така комфортна сукня стане універсальною моделлю вашого повсякденного гардеробу!

Розмір XL.
-довжина 96
- пог 48
- пот 50
- поб 55

Склад:
100% поліестер

Іспанська марка одягу Desigual - це оригінальний чоловічий, жіночий та дитячий одяг, характерними рисами якого є візерунки та орнаменти, колажі, ручні вишивки і навіть акварельний розпис. Вироби марки Desigual повністю відображають її девіз "не такий, як усі!".
Одяг розроблений для всіх тих, хто любить індивідуальний стиль, кому подобається отримувати задоволення від свого одягу та бути оригінальним. Desigual знає, як зробити своїх шанувальників щасливими: треба радувати їх новими виробами та використовувати прийоми виготовлення одягу, які принципово відрізняються від інших.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліестер
Сезон:
Продавець
val1109
Брендовий одяг
Супер-продавець
Кривий Ріг
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари