Всі категорії
Додати товар

Сукня-комплект октоберфест від tcm tchibo німеччина 36європ.

860 грн
Опис

Стрейч дирндль.Плаття-комплект октоберфест від tcm tchibo Німеччина.Розмір: 38европ.Сток, етикетка частково зрізана.
Довжина спинки від плеча-112см.
ПОГ-45-48см.
ПОТ-36см.
Дірндль на Октоберфест – але будьте обережні, з якого боку прив'язаний фартух! Право, вліво або в центрі - все має своє значення і може багато розповісти про свого власника. Якщо жінка носить зав*язку праворуч, значить, вона, на жаль, вже в міцних руках. Якщо Зав*язка прив'язана зліва, власник Дірндля все ще доступний. З допомогою центрального циклу може не захотіти розкривати свій статус відносин. Однак одне можна сказати напевно: цявідносин. Однак одне можна сказати напевно: ця лиха тристороння комбінація, що складається з сукні, блузки та фартуха, змушує серце традиційного костюма багатьох мисливців на фартухах битися швидше!

Завдяки еластичній жакардовій якості трикотажу, ягода dirndl не тільки ідеально пристосовується до тіла, біла блузка з рукавами та гарною мереживною вставкою особливо приємна для шкіри завдяки високому вмісту бавовни. Еластична жаккардова якість трикотажу традиційної сукні також забезпечує оптимальну посадку. Dirndl та фартух виготовлені з чистої бавовни та оснащені декоративними деталей: фартух з цікавим орнаментом по всій поверхні, dirndl
матеріал демонструє тканий жакардовий дизайн, декольте має контрастні декоративні краї. Декоративна планка на ґудзиках із чотирма металевими гудзиками спереду та блискавкою на задній частині сукні дозволяє легко вдягати та знімати.
колір
Ягода Dirndl з темно-синім та білим жакардовим дизайном.
Фартух темно-синій з синім
суцільною білою блузкою
Блузка Dirndl і фартух зі 100% бавовни
70% бавовна, 27% поліестер, 3% еластан з
мереживною вставкою 100% бавовна

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Бордовий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Котон
Продавець
zhuk-kat
zhuk-kat
Рівне
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари